telefoonnummer +31 (0)30 27 40 647
Financiering van een onderneming

Financiering van een onderneming

Het Centrum voor Bedrijfsopvolging is een allround en ervaren dienstverlener bij het verkopen of kopen van een bedrijf. Maar ook bij familieopvolging, of financiering. Vijftien adviseurs, allen zelf onder­nemer, hebben zich gespecialiseerd in de diverse aspecten van aan-, verkoop en overdracht van bedrijven. Zij spreken de taal van de ondernemer en zijn inzet­baar voor zowel het gehele overnameproces als voor specifieke vraagstukken, zoals financieringen. Onze adviseurs zijn zeer ervaren en beschikken elk afzonderlijk over een of meer specialismen.
 
Het regelen van de financiering voor de aankoop van een onderneming? Het regelen van een achtergestelde lening om verkoop mogelijk te maken? Het opstellen van een financieel plan i.v.m. familieoverdracht? Daar komt stuk voor stuk heel wat bij kijken. Gelukkig zijn er specialisten op het gebied van bedrijfsfinanciering. Adviseren over de juiste financiële constructie, onderhandelen met banken en/of externe financiers. Allemaal zaken waar je als ondernemer niet dagelijks mee te maken hebt. Maar gelukkig is dit dagelijkse kost voor het Centrum voorbedrijfsoverdracht. Geruststellend.
 
Maak nu kennis met het CvB
Het Centrum voor Bedrijfsopvolging is een prominente speler op de Nederlandse markt als het om aankoop, verkoop en opvolging van bedrijven gaat. Ook als het een buitenlandse transactie betreft. De financiering van de bedrijfsovername is een lastige en complexe materie. De CvB adviseurs, waarvan sommige met een bancaire achtergrond, weten precies hoe hier mee om te gaan. Zij komen meestal met verrassende en creatieve oplossingen. Maak nu kennis met het CvB voor one-stop-shopping. Vrijwel alle disciplines die nodig zijn in het proces van bedrijfs­overdracht zijn bij het CvB aanwezig. Dat is handig maar ook kostenefficiënt. Belt u voor een vrijblijvende afspraak +31 (0)30 27 40 647 en maak kennis met onze adviseurs.

Waarom CVB?

Ondernemers hebben aan- gegeven dat ze graag met ons zaken doen:

Download de whitepaper

Download Download onze brochure voor meer informatie hierover.

Ook interessant

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking.

Pieter van der Spek
+31 (0)6 46 61 80 08
Pieter van der Spek

Wat onze klanten zeggen

Ondernemer zoekt vanuit een totaalconcept administratiekantoren ter overname om zijn beoogde groeistrategie in de MKB-markt te kunnen realiseren. Na het opstellen van een zoekprofiel door het CvB wordt met verschillende partijen contact gelegd en volgt een analyse en boekenonderzoek. Vervolgens konden diverse overnames succesvol gerealiseerd worden en volgde integratie binnen het totaalconcept.
Administratiekantoor - aankoop

Bel mij terug

Onze kantoren
Kantoor Maartensdijk
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Tolakkerweg 219
3738 JM Maartensdijk (De Bilt)
Kantoor Zwolle
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Govert Flinckstraat 1
8021 ET Zwolle
Direct contact

Telefoon: +31 (0)30 27 40 647
Fax: 084 - 22 46 911
E-mailadres: contact@cvbinfo.nl