telefoonnummer +31 (0)30 27 40 647
Jeroen Huisman
 

Jeroen Huisman

 
T. +31 (0)6 46 75 10 38
 
 

Wat kan ik voor u betekenen?

Bent u ondernemer in het mkb en zoekt u iemand die u op een deskundige manier begeleidt met bedrijfsopvolging, organisatieverbetering, acquisitie of relatieontwikkeling? Dan help ik u graag. Ik ben gespecialiseerd in verandermanagement, herfinancieringen en financieringsaanvragen en richt mij vooral op zakelijke dienstverlening, detail- en (groot)handel, transport, maakindustrie en grown-ups.
 
Een goede relatie tussen verkoper en koper, met aandacht voor menselijke belangen en emoties, is belangrijk tijdens een overnameproces. Daarom luister ik goed naar alle betrokkenen. Ik help u met het opstellen van een businessplan en het ontwikkelen van een strategie.
 
Klanten ervaren mij als iemand die:
  • zaken gerealiseerd krijgt,
  • inspirerend, analytisch en commercieel is,
  • sensitief, maar volhardend te werk gaat en
  • in staat is om buiten bestaande kaders te denken.
 

Waarom Centrum voor Bedrijfsopvolging?

Bij het Centrum voor Bedrijfsopvolging (CvB) werken wij gezamenlijk aan bedrijfsovernames en bedrijfsopvolging. Iedereen beschikt over veel ervaring en heeft een andere achtergrond, waardoor wij ondernemers goed kunnen adviseren over belangrijke beslissingen.
 
Er heerst een zeer professionele sfeer en wij besteden veel aandacht aan het vergroten en delen van kennis, vaardigheden en competenties. Dit komt allemaal ten goede aan onze opdrachtgevers, die onze aanpak waarderen en kenmerken als 'degelijk en gedegen'.

 

Wie is Jeroen Huisman?

Zakelijke dienstverlening aan het mkb is de rode draad in mijn carrière. In de 20 jaar als manager en directeur bij een coöperatieve bank heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in zakelijke kredietverlening. Ik weet dus goed hoe een bank haar financieringsafweging maakt.
 
Ik ben zelf ook ondernemer en heb als interim-manager bij diverse organisaties grootschalige verandertrajecten en fusies succesvol doorgevoerd. Ik heb zelf ervaren hoe intens en complex de verkoop en overdracht van een onderneming kan zijn. Daarom heb ik in een aankoop- en verkoopproces juist veel aandacht voor de ondernemer als mens. Afscheid nemen van een onderneming die u heeft opgebouwd raakt u als ondernemer ook persoonlijk.
 
Ik krijg veel energie van het begeleiden van start-ups naar grown-ups. Dat is echt heerlijk om te doen! 
 
Contact met Jeroen Huisman
E. jeroen.huisman@cvbinfo.nl
T. +31 (0)6 46 75 10 38
 

Waarom CVB?

Ondernemers hebben aan- gegeven dat ze graag met ons zaken doen:

Download de whitepaper

Ook interessant

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking.

Boudewijn Brandon
+31 (0)6 51 43 43 39
Boudewijn Brandon

Wat onze klanten zeggen

Het CvB heeft begeleiding gegeven tijdens een aandeelhoudersconflict bij een adviesbureau. De aandeelhouders droegen niet meer gelijkwaardig bij aan het succes van de onderneming. Er ontstond een conflict over beloning wat geleid heeft tot vertrek van een aandeelhouder. Middels een vorm van mediation is het conflict bespreekbaar gemaakt en is een aandeelhouder in goed overleg uitgekocht. Zaken als prijsbepaling, financiering, randvoorwaarden en overeenkomsten zijn onder andere inhoudelijk door het CvB begeleid. 
Marketing adviesbureau - conflictoplossing aandeelhouders

Bel mij terug

Onze kantoren
Kantoor Maartensdijk
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Tolakkerweg 219
3738 JM Maartensdijk (De Bilt)
Kantoor Zwolle
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Govert Flinckstraat 1
8021 ET Zwolle
Direct contact

Telefoon: +31 (0)30 27 40 647
Fax: 084 - 22 46 911
E-mailadres: contact@cvbinfo.nl