telefoonnummer +31 (0)30 27 40 647
Marcel Spaai
 

Marcel Spaai

 
T. +31 (0)6 53 87 02 90
 
 

 

Waarmee kan ik u helpen?


Ik heb een grote affiniteit met de ondernemer en directeur-grootaandeelhouder (dga) en denk graag mee over groeiplannen en (bedrijf)strategieën. Ook geef ik constructieve input op businessplannen, zoek ik naar potentiele overnamekandidate en stel ik de best passende financieringsstructuur voor de onderneming samen.
 
  • Ik luister naar uw wensen en stel de juiste vragen.
  • Het onderhandelen en rondkrijgen van strategische deals
  • Ik help u met het ontwikkelen van een strategie van uw onderneming en het opstellen van een businessplan
  • Ik heb veel ervaring met verandermanagement, bedrijfsovernames en financiële herstructureringen.
 
In de zakelijke dienstverlening, detailhandel en groothandel, vastgoed, confectie en maakindustrie heb ik inmiddels een groot netwerk aan relaties binnen Nederland opgebouwd.
 

Waarom Centrum voor Bedrijfsopvolging? 

Het is inspirerend om samen met andere gepassioneerde professionals onafhankelijk advies te kunnen geven aan ondernemers. Dit is de reden waarom ik als partner bij het Centrum voor Bedrijfsopvolging (CvB) ben aangesloten. De verschillende partners hebben allemaal een andere achtergrond, beschikken over zeer veel kennis, hebben een groot netwerk van kopers en verkopers en zijn landelijk actief. Dit is voor mij een ideale combinatie van factoren om kopers en verkopers goed te kunnen begeleiden.
 

Wie is Marcel Spaai?

Ruim 18 jaar ben ik bij verschillende internationale banken als manager en directeur actief geweest in de zakelijke dienstverlening aan het mkb, grootbedrijf en bij bijzonder beheer. Omdat ik de haalbaarheid en de financieringsafwegingen van de verschillende banken door en door ken, kan ik moeiteloos deze vertaalslag naar ondernemers maken.
 
Binnen diverse organisaties heb ik als zelfstandig interim-manager succesvol verschillende grootschalige veranderingstrajecten doorgevoerd, met als resultaat meer tevreden cliënten en medewerkers, meer omzet en een hogere winstgevendheid. Mijn kennis en ervaring zet ik nu volledig in als zelfstandig adviseur om complexe overnames te begeleiden en ook succesvol af te ronden, zoals ik dit afgelopen jaar meerdermalen heb gedaan.
 
Kenmerken die mij het beste omschrijven zijn: verbindend, inspirerend, analytisch, probleemoplossend, out-of-the-box, vakinhoudelijk deskundig en resultaatgericht met oog voor menselijke belangen en emoties.
 
Contact met Marcel Spaai
E. marcel.spaai@cvbinfo.nl
T. +31 (0)6 53 87 02 90
 
 

Waarom CVB?

Ondernemers hebben aan- gegeven dat ze graag met ons zaken doen:

Download de whitepaper

Ook interessant

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking.

Rob Coppens
+31 (0)6 55 85 35 90
Rob Coppens

Wat onze klanten zeggen

Familiebedrijf met een historie van meer dan 100 jaar zoekt opvolging. Binnen de familie bleek geen geschikte kandidaat te zijn. Uiteindelijk is het bedrijf aan het zittende management overgedragen. Het CvB heeft een constructie gemaakt zodanig dat de oud eigenaar met een gerust hart een deel van de koopsom in het bedrijf kon laten.
Afbouw- en schildersbedrijf - MBO

Bel mij terug

Onze kantoren
Kantoor Maartensdijk
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Tolakkerweg 219
3738 JM Maartensdijk (De Bilt)
Kantoor Zwolle
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Govert Flinckstraat 1
8021 ET Zwolle
Direct contact

Telefoon: +31 (0)30 27 40 647
Fax: 084 - 22 46 911
E-mailadres: contact@cvbinfo.nl