telefoonnummer +31 (0)30 27 40 647
Sinus Lammers
 

Sinus Lammers

 
T. +31 (0)6 12 37 45 54
 
 

Wat kan ik voor u betekenen?

Met een brede branchekennis in onder andere de maritieme sector, rubber-, kunststof- en metaalindustrie, petrochemie en dienstverlening kan ik ondernemers en directeur-grootaandeelhouders (dga's) uitstekend helpen met vragen over belangrijke beslissingen, zoals een bedrijfsoverdracht.
 
  • Ik ben een echt ‘mensenmens’ met een brede technisch-bedrijfskundige achtergrond.
  • Door mijn ervaring op verschillende posities binnen diverse branches begrijp ik goed waar u als ondernemer of dga mee te maken heeft. Niet alleen rationeel, maar ook emotioneel.
  • Ik kan goed luisteren en analyseren. Luisteren is een van de belangrijkste eigenschappen van een goede adviseur. U wilt namelijk dat uw wensen en situatie begrepen worden en dat uw bedrijf op een verantwoorde manier overgedragen kan worden.
  • U kunt rekenen op mijn enorme betrokkenheid. Hierdoor ben ik in staat om tot een succesvolle overdracht of aankoop te komen voor alle betrokken partijen, ook voor de werknemers.
  •  

Waarom Centrum voor Bedrijfsopvolging?

Binnen het Centrum voor Bedrijfsopvolging (CvB) kan ik mijn kennis en ervaring gebruiken om andere ondernemers te begeleiden en te adviseren in het traject van bedrijfsoverdracht. Samen met alle professionals kunnen wij u als opdrachtgever ondersteunen met een gedegen totaaladvies en begeleiden in een overdracht- of aankooptraject. Door de enorme collectieve ervaring en specialistische kennis binnen het CvB bieden wij u brede en relevante kennis van de markt. Het CvB ontzorgt u om de continuïteit van uw onderneming te bewaken: u onderneemt en wij doen de rest.
 

Wie is Sinus Lammers?

In 1987 ben ik na 10 jaar als beroepsmilitair bij de Koninklijke Marine overgestapt naar het private bedrijfsleven. Hier ben ik bijna 30 jaar werkzaam geweest op operationele, bestuurs- en directieposities, bij zowel beursgenoteerde als familiebedrijven. Ik heb in deze jaren veel geleerd over het familiebedrijf. Onder andere als toeleverancier en afnemer, maar ook bij het oplossen van (productie)technische en operationele problemen.
 
Mensen noemen mij een energieke entrepreneur die betrokken, creatief, flexibel en besluitvaardig is. Ik ben ook voortdurend op zoek naar verbeteringen en mogelijkheden, maar heb daarbij wel altijd respect voor de cultuur en de mens achter de cijfers. Maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo), integriteit en transparantie zijn belangrijke voorwaarden voor het behalen van persoonlijke doelstellingen van de ondernemer en het succes van de onderneming. Mijn motto is: "zoek jezelf niet buiten jezelf" (Hieronymus van Beverningk). 
 
Contact met Sinus Lammers
E. sinus.lammers@cvbinfo.nl
T. +31 (0)6 12 37 45 54
 

Waarom CVB?

Ondernemers hebben aan- gegeven dat ze graag met ons zaken doen:

Download de whitepaper

Ook interessant

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking.

Robert Wielinga
+31 (0)6 54 98 33 99
Robert Wielinga

Wat onze klanten zeggen

DGA zocht voor de verdere uitbouw van zijn merk aanvullende financiering. Het CvB heeft middels het opstellen van een businessplan en financieringsaanvraag voor de klant succesvol een crowdfunding financiering geregeld.
Mode retail - financiering

Bel mij terug

Onze kantoren
Kantoor Maartensdijk
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Tolakkerweg 219
3738 JM Maartensdijk (De Bilt)
Kantoor Zwolle
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Govert Flinckstraat 1
8021 ET Zwolle
Direct contact

Telefoon: +31 (0)30 27 40 647
Fax: 084 - 22 46 911
E-mailadres: contact@cvbinfo.nl