Bedrijfsovername advies

Bedrijfsovername advies

Goed voorbereid een bedrijf ver- of aankopen

Als uw bedrijf wordt overgenomen of als u zelf een bedrijf gaat overnemen, dan is er een groot aantal facetten die goed voorbereid moeten worden. Om die reden is het dan ook zeer aan te raden dat u advies inwint bij een ervaren bedrijfsovername adviseur. Het Centrum voor Bedrijfsopvolging helpt u met het beantwoorden van alle bijbehorende vraagstukken en om u optimaal voor te bereiden voor de bedrijfsovername.

De totstandkoming van ons bedrijfsovername advies

  • Vooronderzoek;
  • Waardebepaling;
  • Het vinden van geschikte partijen;
  • Onderhandeling;
  • Regeling van de financiering; 
  • Keurige afronding.
Elk bedrijf is uniek en geen aan- of verkoop is hetzelfde. Er zijn daarnaast enorm veel factoren die meespelen bij het ver- of aankopen van een bedrijf. Het is daarom niet aan te raden dat u als ondernemer zelf de antwoorden op alle vraagstukken probeert te formuleren, maar dat u bedrijfsovername advies inwint bij een ervaren adviseur. Hierdoor wordt u behoed voor de vele valkuilen die zich kunnen voordoen tijdens dit proces en eventuele nare verrassingen achteraf.

Ontdek hoe wij u kunnen helpen met bedrijfsovername advies

Onze overname adviseurs hebben over de jaren veel kennis opgedaan. Kennis die wij graag met ondernemers delen. Wij hebben de vragen, praktische tips en strategische keuzes voor u op een rij gezet. Doe er uw voordeel mee en bekijk onze handige downloads met o.a. een 8-stappenplan voor een succesvolle overname en een handboek om uw bedrijf binnen 1 jaar te verkopen! 
 
Wilt u meer te weten komen over uw mogelijkheden? Vraag dan een adviesgesprek aan met een van onze ervaren bedrijfsovername adviseurs via +31 (0)30 27 40 64 of vul onderstaand formulier in.
 

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Waarom CVB?

Ondernemers hebben aan- gegeven dat ze graag met ons zaken doen:

Handige Downloads

Krijg antwoord op al jouw vragen van ervaren overnameadviseurs.

Ook interessant

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking.

Arno Knechten
+31 (0)6 53 55 73 13
Arno Knechten

Wat onze klanten zeggen

Familiebedrijf met een historie van meer dan 100 jaar zoekt opvolging. Binnen de familie bleek geen geschikte kandidaat te zijn. Uiteindelijk is het bedrijf aan het zittende management overgedragen. Het CvB heeft een constructie gemaakt zodanig dat de oud eigenaar met een gerust hart een deel van de koopsom in het bedrijf kon laten.
Afbouw- en schildersbedrijf - MBO

Bel mij terug

Onze kantoren
Kantoor Bussum
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Brinklaan 134
1404 GV Bussum
Kantoor Zwolle
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Govert Flinckstraat 1
8021 ET Zwolle
Direct contact
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!