Bedrijfsovername Adviseur

Bedrijfsovername Adviseur

Totale ontzorging bij het ver- of aankopen van een bedrijf

Het ver- en aankopen van een bedrijf en de overdracht zijn ingrijpende processen waarin talloze facetten een rol spelen. Wat is de waarde van het bedrijf dat u heeft opgebouwd en kunt u deze waarde nog verhogen? Hoe wordt de overname gefinancierd? Kan het überhaupt worden gefinancierd? Wat gebeurt er met mijn personeel? Waar en wie is de koper? Hoe vind ik die? Onze ervaren bedrijfsovername adviseurs helpen u met het beantwoorden van al deze vraagstukken.

Onze ervaren bedrijfsovername adviseurs begeleiden het gehele proces:

  • Vooronderzoek;
  • Waardebepaling;
  • Het vinden van geschikte partijen;
  • Onderhandeling;
  • Regeling van de financiering; 
  • Keurige afronding.
Elke aan- of verkoop is uniek. In een vooronderzoek verdiepen wij ons in u als ondernemer, uw onderneming, de specifieke markt waarin u opereert, de historie van het bedrijf, de financiën en de vooruitzichten. Na een sterkte-zwakte analyse (SWOT) en een waardebepaling, komen wij in overleg met u, in het geval van verkoop, tot een vraagprijs. Tijdens het proces signaleren wij proactief alle mogelijke bottlenecks. Vervolgens zorgen wij ervoor dat deze zaken worden meegenomen in het proces zodat we tot een goede overdracht kunnen komen.

Maak kennis met onze bedrijfsovername adviseurs

Wilt u meer weten over de verschillende stappen in het proces bij het aan- of verkopen van een bedrijf? Bekijk dan onze handige downloads voor ondernemers met o.a. een 8-stappenplan voor een succesvolle overname en een handboek om uw bedrijf binnen 1 jaar te verkopen! Wilt u meer te weten komen over uw mogelijkheden? Vraag dan een adviesgesprek aan met een van onze ervaren bedrijfsovername adviseurs via +31 (0)30 27 40 64 of vul onderstaand formulier in.
 

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Waarom CVB?

Ondernemers hebben aan- gegeven dat ze graag met ons zaken doen:

Handige Downloads

Krijg antwoord op al jouw vragen van ervaren overnameadviseurs.

Ook interessant

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking.

Ko Kuzee
+31 (0)6 53 74 61 41
Ko Kuzee

Wat onze klanten zeggen

Echtpaar vormt samen de totale personeelsbezetting van een goed lopend hekwerkbedrijf. Montageploegen worden ingehuurd. Het CvB heeft voor de ondernemers waardebepaling gemaakt en verkoopmemorandum. Samen de shortlist opgesteld waaruit de potentiële koper is gekomen. Het CvB heeft de verkoop van begin tot eind begeleid en tot volle tevredenheid afgerond.
Hekwerkbedrijf - Verkoop

Bel mij terug

Onze kantoren
Kantoor Bussum
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Brinklaan 134
1404 GV Bussum
Kantoor Zwolle
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Govert Flinckstraat 1
8021 ET Zwolle
Direct contact
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!