telefoonnummer +31 (0)30 27 40 647
De mening van Bianca Zoeteman over het CvB

De mening van Bianca Zoeteman over het CvB

01 juli 2021
Auteur: Anton Verbunt
Inleiding
Bianca Zoeteman was eigenaar van Schoonmaakbedrijf Zoeteman B.V. dat dit jaar is verkocht. Wij verzochten haar om haar mening over de begeleiding door het CvB. Dit is ongeredigeerd haar verhaal:
 
Verkooproces
In januari 2019 heb ik besloten mijn bedrijf te koop te gaan zetten. Ik had geen opvolger, en wilde niet wachten totdat er een moment zou komen dat ik moest verkopen.
Ik heb het bedrijf zelf opgezet, en bijna 30 jaar geleid. Dus het was geen gemakkelijke beslissing, en ik wilde graag een partij vinden die het bedrijf verder zou gaan uitbouwen, en goed voor de mensen in het bedrijf zou zorgen.
 
Na wat gespreken met bedrijven die mij daarin zouden kunnen begeleiden, kwam ik uiteindelijk uit bij Centrum voor Bedrijfsopvolging in Maartensdijk.
 
Ik had al eerder met de heer Brandon van CvB samen gewerkt toen ik een bedrijf wilde overnemen. Ik werd door CvB daarin goed begeleid en geadviseerd. Na verschillende gesprekken te hebben gehad heeft mijn uiteindelijk doen besluiten met CVB in zee te gaan.

Er werd goed geluisterd naar wat mijn wensen waren, en ze hadden alle expertise in huis. Al gauw werd er een serieuze kandidaat gevonden. De begeleiding van het hele proces naar verkoop werd door de heren Brandon en Prins uitgevoerd. Ik werd goed op de hoogte gehouden, en er was op alle fronten overleg, zonder onnodige prietpraat. Helaas gooide Corona roet in het eten, en haakte de tegenpartij af. Vanaf dat moment was voor iedereen onduidelijk wat er zou gaan gebeuren. Na overleg hebben toch besloten om door te gaan, en op zoek te gaan naar een nieuwe partij. Voor alle partijen was dit een geheel nieuwe situatie. Toch werd er door CvB redelijk snel  weer een nieuw partij gevonden die serieus de onderhandelingen in wilde gaan. Het fijne was dat daarvoor het kaf door de heren van het koren werden gescheiden. Koopje jagers en andere niet serieuze partijen werden er eerst uit gefilterd. In de hele aanloop van de verkoop kon ik gewoon mijn bedrijf voortzetten en werd ik door CvB zoveel mogelijk ontlast.
 
De samenwerking met de heren Brandon en Prins verliep soepel en snel. Afspraken werden nagekomen, bereikbaarheid was goed, ze waren goed van alles op de hoogte en kundig, en ik kon altijd met vragen bij ze terecht.
Uiteindelijk is het bedrijf verkocht op 1 juni 2021. De overname is grondig door de heren voorbereid, en het is een partij geworden zoals ik had gevraagd. Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben, zoals het is gegaan en gelopen, ondanks dat Corona roet in het eten gooide. De heren hebben er snel op ingespeeld, en er is daardoor nauwelijks vertraging ontstaan. Inmiddels is de nieuwe eigenaar volop aan het werk, en heb ik met een goed gevoel mijn bedrijf kunnen achterlaten.
 
Chapeau voor de heren Brandon en Prins van Centrum voor Bedrijfsopvolging te Maartensdijk.
 
Bianca Zoeteman

Interessante onderwerpen:

review verkoop
Onze kantoren
Kantoor Bussum
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Brinklaan 134
1404 GV Bussum
Kantoor Zwolle
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Govert Flinckstraat 1
8021 ET Zwolle
Direct contact
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!