telefoonnummer +31 (0)30 27 40 647
Jeroen Huisman 14 februari te gast in radioprogramma “De Ondernemer”

Jeroen Huisman 14 februari te gast in radioprogramma “De Ondernemer”

07 februari 2017
“De Ondernemer” wordt elke dinsdagavond live vanuit de VOC Lokaal Studio in Nijkerk tussen 21.00 uur en 23.00 uur uitgezonden. Dinsdag 14 februari is Jeroen Huisman, adviseur van het Centrum voor Bedrijfsopvolging, te gast in het goed beluisterde radioprogramma. 
“Wellicht wilt u uw bedrijf verkopen, of zou een fusie toch een betere optie zijn? Of wilt u een bedrijf aankopen? Hoe vindt u een bedrijf dat goed bij uw ambities past? Tijdens deze twee uur durende live-uitzending, wordt u helemaal bijgepraat over bedrijfsoverdracht en bedrijfsopvolging”, aldus Huisman.
 

Over Jeroen Huisman
“Zakelijke dienstverlening aan het mkb is de rode draad in mijn carrière. In de 20 jaar als manager en directeur bij een coöperatieve bank heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in zakelijke kredietverlening. Ik weet dus goed hoe een bank haar financieringsafweging maakt. Ik ben zelf ook ondernemer en heb als interimmanager bij diverse organisaties grootschalige verandertrajecten en fusies succesvol doorgevoerd. Ik heb zelf ervaren hoe intens en complex de verkoop en overdracht van een onderneming kan zijn. Daarom heb ik in een aan- en verkoopproces juist veel aandacht voor de ondernemer als mens. Afscheid nemen van een onderneming die u heeft opgebouwd raakt u als ondernemer ook persoonlijk. Ik krijg veel energie van het begeleiden van start-ups naar grown-ups. Dat is echt heerlijk om te doen”, sluit Huisman af.
 
 
De uitzending live luisteren of kijken
In Nijkerk en omgeving is dit programma te beluisteren via 106.8 FM, KPN Kanaal 957 en via de kabel 93.1FM. De uitzending is 14 februari live mee te kijken via deze link.
 
Onze kantoren
Kantoor Bussum
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Brinklaan 134
1404 GV Bussum
Kantoor Zwolle
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Govert Flinckstraat 1
8021 ET Zwolle
Direct contact
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!