telefoonnummer +31 (0)30 27 40 647
Meedraaien in de top van adviesbureaus familieonderne- mingen

Meedraaien in de top van adviesbureaus familieonderne- mingen

27 maart 2015
FamBizz, een platform dat zich uitsluitend richt op familiebedrijven, heeft onderzoek naar gedaan naar de kwaliteit van adviesbureaus op het gebied van bedrijfsoverdracht. Met name gericht op familiebedrijven. Op basis van het onderzoek behoort het Centrum voor Bedrijfsoverdracht tot de absolute top. FamBizz bracht de markt voor bedrijfsoverdrachtadvies in kaart en selecteerde op basis van een aantal factoren – waaronder dienstverlening, het aandeel van familiebedrijven in de klantenportefeuille en online exposure. Uit het grote aanbod selecteerde FamBizz  30 adviesbedrijven die volgens de onderzoekers uitstekende papieren hebben om te ondersteunen bij bedrijfsoverdrachtvraagstukken.

Voor elk familiebedrijf geldt dat ze op een gegeven moment worden gedwongen om na te denken over het opvolgingsvraagstuk. Belangrijkste vraag is in eerste instantie of er wordt gekozen voor overdracht binnen de familie of juist voor externe opvolging. Ongeacht de keuze geldt dat de uitvoering van bedrijfsopvolging vervolgens complexe materie is. Naast de emotionele aspecten gaat het immers ook om de overdracht van leiding, eigendom en zeggenschap met, zeker voor de gemiddelde ondernemer, bijzonder lastige fiscale, juridische en financiële voetangels en valkuilen.

Om het proces in goede banen te leiden schakelen familiebedrijven in veel gevallen de hulp in van externe adviseurs. Het CvB prijst zich gelukkig dat in het onafhankelijke onderzoek het Centrum voor Bedrijfsopvolging wordt aangewezen als een van de bureaus met de hoogste score.
Onze kantoren
Kantoor Maartensdijk
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Tolakkerweg 219
3738 JM Maartensdijk (De Bilt)
Kantoor Zwolle
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Govert Flinckstraat 1
8021 ET Zwolle
Direct contact

Telefoon: +31 (0)30 27 40 647
Fax: 084 - 22 46 911
E-mailadres: contact@cvbinfo.nl
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!