telefoonnummer +31 (0)30 27 40 647
Robert Wielinga voorzitter netwerkorganisatie Friese Zaken

Robert Wielinga voorzitter netwerkorganisatie Friese Zaken

10 november 2016
 
Na 26 jaar De Commerciële Club Friesland (DCCF) is het tijd voor verandering. Daarom is DCCF (inclusief de ‘jongerenafdeling’ JCCF) getransformeerd tot netwerkorganisatie Friese Zaken.
Robert Wielinga, adviseur van het CvB, is tijdens de algemene ledenvergadering van woensdag 5 oktober gekozen om deze ‘commerciële club 2.0’ als voorzitter te gaan besturen. “Met deze transformatie hebben we een toekomstbestendige, vernieuwende netwerkorganisatie gerealiseerd, die echte meerwaarde biedt aan haar leden. Ik ben heel trots dat ik hiervan de voorzitter mag zijn”, aldus Wielinga. 
 
Friese Zaken biedt een veelzijdig en vernieuwend programma aan activiteiten. Elke maand is er een netwerkbijeenkomst in de avond, een lunchbijeenkomst en een bijeenkomst van kennisgroepen. Friese Zaken wil hiermee verbinding realiseren tussen haar leden, bijdragen aan hun ontwikkeling en aan die van de economie in Noord-Nederland.
 
Over Robert Wielinga
Gedurende 18 jaar was Robert Wielinga binnen de Friese Pers in Leeuwarden uitgever van boeken en tijdschriften, en de latere jaren ook verantwoordelijk voor de oplage-exploitatie van het dagblad Leeuwarder Courant. In 1997 heeft hij,  onder de vleugels van een groot kabelbedrijf, een mediaproductiebedrijf opgezet. Via een management buy out heeft hij die onderneming in 2005 samen met een collega overgenomen en succesvol kunnen laten groeien tot een multimediaal communicatiebureau met vestigingen in Amsterdam, Groningen en op Schiphol. Met ingang van 2013 heeft hij zijn verantwoordelijkheden als CEO stap voor stap afgebouwd.
Sinds die tijd is Robert partner van het Centrum voor Bedrijfsopvolging en begeleidt hij samen met vijftien collega’s in heel Nederland ondernemers die hun onderneming willen verkopen, of een bedrijf willen aankopen. Daarnaast adviseert hij ondernemers en ondernemingen als business coach in de meest brede zin van het woord. Hij doet dat binnen verschillende samenwerkingsverbanden zoals VNO-NCW Noord (voorzitter DGA-cluster). Voor MKB-Noord is Robert actief als coach binnen het project Ondernemer Coacht Ondernemer. Ook is hij lid van de Raad van Toezicht van Biblionet Groningen. Daarnaast is hij  initiatiefnemer -en inmiddels voorzitter- van Kredietunie Groningen, een vrijwilligersorganisatie bestaande uit financiële professionals en ondernemers. Inmiddels zijn er enkele miljoenen beschikbaar om MKB-ondernemers uit de provincie Groningen van krediet te kunnen voorzien. Robert zijn missie is ondernemers en organisaties daadwerkelijk te helpen gestelde doelen te verwezenlijken.
Onze kantoren
Kantoor Maartensdijk
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Tolakkerweg 219
3738 JM Maartensdijk (De Bilt)
Kantoor Zwolle
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Govert Flinckstraat 1
8021 ET Zwolle
Direct contact

Telefoon: +31 (0)30 27 40 647
Fax: 084 - 22 46 911
E-mailadres: contact@cvbinfo.nl
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!