Onze adviseurs

Onze adviseurs

   

  

   

Robert Wielinga 

 

Rob Coppens

Ruim 30 jaar ben ik werkzaam geweest in diverse management- en directiefuncties bij productiebedrijven en in de dienstverlenende sector. Hier zag ik vaak kansen en nam ik geregeld het initiatief om new business te ontwikkelen..

 

Na mijn studie notarieel en fiscaal recht begon ik mijn loopbaan als belastinginspecteur. Dit was een mooie en leerzame tijd, maar het adviseurschap trok me erg aan. Dit leidde tot een baan als belastingadviseur en uiteindelijk partner bij een.. 

Maak kennis met Robert Wielinga  Maak kennis met Rob Coppens
  
 
 

 

   

David Uijl

 

Boudewijn Brandon 

Kort na mijn opleiding bedrijfseconomie in Tilburg ben ik gestart met een bedrijf in studiebegeleiding. Dit bedrijf groeide al snel naar 6 locaties en 50 personeelsleden. Na de bedrijfsoverdracht..

 

In mijn carrière heb ik veel ervaring opgedaan met bedrijfsovernames in verschillende branches. Begin jaren '90 was ik bijvoorbeeld als directielid betrokken bij een bedrijfsovername door middel van een..

Maak kennis met David Uijl Maak kennis met Boudewijn Brandon 

 

 

 

       

Roelof Meijer

 

Jeroen Huisman 

Vlak voor de beurscrash van 1987 startte ik vol goede moed mijn financiële loopbaan. Bij Van Lanschot zou ik net een interne opleiding tot beleggingsadviseur beginnen, maar daar bracht de crash verandering in. Ik mocht wel wat anders doen..

 

Zakelijke dienstverlening aan het mkb is de rode draad in mijn carrière. In de 20 jaar als manager en directeur bij een coöperatieve bank heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in zakelijke kredietverlening. Ik weet dus goed hoe een bank haar financieringsafweging maakt..

Maak kennis met Roelof Meijer Maak kennis met Jeroen Huisman

 

 

 

       

Richard Temmink 

 

 

In 14 jaar tijd heb ik een groot telecombedrijf zien veranderen van een log overheidsbedrijf naar een puur commercieel bedrijf. Ik heb daar in diverse functies in het management en business control meegeholpen om grote veranderingen succesvol..

 

 

Maak kennis met Richard Temmink  

 

 

 

       

Job van Hardeveld 

 

Klaas Olijnsma 

Na mijn heao-studie commerciële economie heb ik veel ervaring opgedaan in diverse marketing-, verkoop, management- en directieposities op inkoop, export en productmanagement. Dit deed ik bij zowel kleine mkb-bedrijven als..

 

Toen ik 23 jaar was, stapte ik in het familiebedrijf. Dit was een boeiende en leerzame tijd, waarvan ik nu nog steeds de vruchten pluk. In 25 jaar heb ik dit familiebedrijf samen met de werknemers uitgebouwd tot een solide onderneming met een goede reputatie en..

Maak kennis met Job van Hardeveld Maak kennis met Klaas Olijnsma

 

 

 

       

Hans de Leeuw

 

Evert van Nass

Na mijn studies bedrijfskunde en logistiek in Nederland en de VS heb ik diverse (directie)functies vervuld in de corporate wereld. Het betrof zowel productie- als distributiebedrijven actief op het gebied van fast moving consumer goods en ..

 

Mijn loopbaan begon ik na mijn rechtenstudie in de financiële sector. Ik ben meer dan 30 jaar actief geweest bij drie toonaangevende Nederlandse banken. Als zakelijk accountmanager, commercieel manager en..

Maak kennis met Hans de Leeuw Maak kennis met Evert van Nass

 

 

 

       

Pieter van der Spek

 

Marcel Spaai

Ondernemen is al heel lang een groot onderdeel van mijn leven. Ik heb eerst veel ervaring opgedaan binnen ons familiebedrijf. Daarna heb ik zelf een bedrijf opgericht en later een bedrijf overgenomen. Dit laatste bedrijf was actief in techniek, handel en service..

 

Ruim 18 jaar ben ik bij verschillende internationale banken als manager en directeur actief geweest in de zakelijke dienstverlening aan het mkb, grootbedrijf en bij bijzonder beheer. Omdat ik de haalbaarheid en de financieringsafwegingen van banken..

Maak kennis met Pieter van der Spek Maak kennis met Marcel Spaai

 

 

 

   
 
   

Anton Verbunt

 

Willem van der Meer de Walcheren

In 1989 startte ik mijn carrière bij een familiebedrijf in het mkb. Sindsdien heb ik verschillende management- en directiefuncties gehad in diverse branches. Een overstap naar het grote bedrijfsleven gaf mij niet de voldoening die ik zocht..  Na afronding van mijn studie rechten, met massacommunicatie en toneelwetenschap als bijvakken, ben ik mijn loopbaan begonnen in de media. Zowel bij de commerciële als de publieke omroep ben ik werkzaam geweest als jurist en.. 
Maak kennis met Anton Verbunt Maak kennis met Willem van der Meer de Walcheren

 

 

 

 
 
 

Han Prins

 

 

Na mijn studie bedrijfseconomie ben ik in 1984 begonnen in het familiebedrijf. Dit bedrijf was een toeleverancier van verpakkingsmaterialen, -machines en grondstoffen voor de levensmiddelen en de farmaceutische industrie..  
Maak kennis met Han Prins  

Waarom CVB?

Ondernemers hebben aan- gegeven dat ze graag met ons zaken doen:

Download Download onze brochure voor meer informatie hierover.

Ook interessant

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking.

Pieter van der Spek
+31 (0)6 46 61 80 08
Pieter van der Spek

Wat onze klanten zeggen

Familiebedrijf met een historie van meer dan 100 jaar zoekt opvolging. Binnen de familie bleek geen geschikte kandidaat te zijn. Uiteindelijk is het bedrijf aan het zittende management overgedragen. Het CvB heeft een constructie gemaakt zodanig dat de oud eigenaar met een gerust hart een deel van de koopsom in het bedrijf kon laten.
Afbouw- en schildersbedrijf - MBO

Bel mij terug

Onze kantoren
Kantoor Maartensdijk
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Tolakkerweg 219
3738 JM Maartensdijk (De Bilt)
Kantoor Zwolle
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Govert Flinckstraat 1
8021 ET Zwolle
Direct contact

Telefoon: +31 (0)30 27 40 647
Fax: 084 - 22 46 911
E-mailadres: contact@cvbinfo.nl
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!