Onze partners

Onze partners

       

Richard Temmink 

 

Jeroen Huisman 

In 14 jaar tijd heb ik een groot telecombedrijf zien veranderen van een log overheidsbedrijf naar een puur commercieel bedrijf. Ik heb daar in diverse functies in het management en business control meegeholpen om grote veranderingen succesvol.

 

Zakelijke dienstverlening aan het mkb is de rode draad in mijn carrière. In de 20 jaar als manager en directeur bij een coöperatieve bank heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in zakelijke kredietverlening. Ik weet dus goed hoe een bank haar financieringsafweging maakt.

Maak kennis met Richard Temmink Maak kennis met Jeroen Huisman

 

  
       

Arno Knechten

 

Hans Blikslager

Met je ogen wijd open, zie je meer en beleef je meer. Vanuit die instelling was ik DGA en werk ik nu als adviseur van ondernemers uit het MKB.

 
 
 
 

Geïntrigeerd door het familiebedrijf combineer ik mijn specialistische juridische en fiscale kennis om eigenaren van MKB-bedrijven en hun familie goed te adviseren bij het maken van keuzes rondom de overdracht van hun bedrijven en hun estateplanning.

Maak kennis met Arno Knechten Maak kennis met Hans Blikslager

 

 

 

 
    

David Uijl

 

Klaas Olijnsma 

Kort na mijn opleiding bedrijfseconomie in Tilburg ben ik gestart met een bedrijf in studiebegeleiding. Dit bedrijf groeide al snel naar 6 locaties en 50 personeelsleden. Na de bedrijfsoverdracht.....

 
Toen ik 23 jaar was, stapte ik in het familiebedrijf. Dit was een boeiende en leerzame tijd, waarvan ik nu nog steeds de vruchten pluk. In 25 jaar heb ik dit familiebedrijf samen met de werknemers uitgebouwd tot een solide onderneming met een goede reputatie en.....
Maak kennis met David Uijl Maak kennis met Klaas Olijnsma

 

 

 

       

Hans de Leeuw

 

Evert van Nass

Na mijn studies bedrijfskunde en logistiek in Nederland en de VS heb ik diverse (directie)functies vervuld in de corporate wereld. Het betrof zowel productie- als distributiebedrijven actief op het gebied van fast moving consumer goods en .....

 

Mijn loopbaan begon ik na mijn rechtenstudie in de financiële sector. Ik ben meer dan 30 jaar actief geweest bij drie toonaangevende Nederlandse banken. Als zakelijk accountmanager, commercieel manager en.....

Maak kennis met Hans de Leeuw Maak kennis met Evert van Nass

 

 

 

     

Pieter van der Spek

 

Han Prins

Ondernemen is al heel lang een groot onderdeel van mijn leven. Ik heb eerst veel ervaring opgedaan binnen ons familiebedrijf. Daarna heb ik zelf een bedrijf opgericht en later een bedrijf overgenomen. Dit laatste bedrijf was actief in techniek, handel en service.....

 

Na mijn studie bedrijfseconomie ben ik in 1984 begonnen in het familiebedrijf. Dit bedrijf was een toeleverancier van verpakkingsmaterialen, -machines en grondstoffen voor de levensmiddelen en de farmaceutische industrie.....

Maak kennis met Pieter van der Spek Maak kennis met Han Prins

 

 

 

   
 
   

Anton Verbunt

 

Laurens Snoek

In 1989 startte ik mijn carrière bij een familiebedrijf in het mkb. Sindsdien heb ik verschillende management- en directiefuncties gehad in diverse branches. Een overstap naar het grote bedrijfsleven gaf mij niet de voldoening die ik zocht.  Na mijn studietechnische bedrijfskunde ben ik al snel als ondernemer aan de slag gegaan. Na de verkoop van mijn onderneming en de verkoop van mijn participaties heb ik er voor gekozen ondernemers te gaan begeleiden die willen groeien door het kopen van andere bedrijven en ondersteun ik ondernemers bij de verkoop van hun onderneming. 
Lees meer over Anton Verbunt Maak kennis met Laurens Snoek
   
       

Rutger Westenburg

 

Arjan jansen

Passie. Dat voel ik als ik mede-ondernemers en familiebedrijven mag ondersteunen bij het proces van bedrijfsoverdracht, aankoop of verkoop. Door mijn ruime ervaring in een familiebedrijf voel ik me nauw verbonden met de waarden maar zeker ook met de problematiek en dilemma’s van een familiebedrijf. Uw bedrijf verdient groei, uw bedrijf is toe aan een nieuwe eigenaar of uw bedrijfsopvolger staat nog niet klaar. Zo maar een paar vragen die kunnen spelen en waar u mee worstelt. Hoe weet ik wat het juiste moment is voor mij, mijn omgeving, mijn medewerkers, relaties etc. om hier serieus werk van te maken.
Want te vroeg hiermee beginnen kan niet maar te laat wel.
Maak kennis met Rutger Westenburg  Maak kennis met Arjan Jansen 
 
  
   
    

Ivo Kalthoff

 

Ko Kuzee 

Graag begeleid ik ondernemers en investeerders bij het maken van  strategische keuzes bij aan- of verkoop van ondernemingen. 
Door het inzetten van mijn netwerk in vele sectoren breng ik partijen bij elkaar en begeleid ik transacties vanuit diverse invalshoeken waaronder ook begrepen het structureren en financieren.
 In mijn carrière heb ik veel ervaring opgedaan met bedrijfsovernames in verschillende branches. Begin jaren '90 was ik bijvoorbeeld als directielid betrokken bij een bedrijfsovername door middel van een........
 
 
 
   
       

Frans Kennepohl

 

Brian Ploeg

Na jarenlang eigenaar te zijn geweest van een accountantsbureau en ICT-bedrijf begeleid ik nu ondernemers bij de (ver)koop van bedrijven.
 Na diverse rollen binnen het MKB en in de corporate omgeving te hebben vervuld heb ik besloten mij volledig te richten op het proces van bedrijfsopvolging. 
Maak kennis met Frans Kennepohl Maak kennis met Brian Ploeg
   
   
    

Rob van Zwieteren

 

Johan Mulder

Naast mijn internationale corporate functies in de energie-industrie heb ik altijd dichtbij het ondernemerschap gestaan. Nu als specialist in aan- en verkoop van ondernemingen heb ik daar veel plezier van.
 Als Jurist en Overnamespecialist vertaal ik het belang en de wensen van onze opdrachtgevers in goed leesbare overeenkomsten die gedonder achteraf voorkomen. Belangrijk want in woorden kun je het eens zijn, het is pas zeker als het goed is vastgelegd. Daar sta ik voor!
Maak kennis met Rob van Zwieteren Maak kennis met Johan Mulder

Waarom CVB?

Ondernemers hebben aan- gegeven dat ze graag met ons zaken doen:

Handige Downloads

Krijg antwoord op al jouw vragen van ervaren overnameadviseurs.

Ook interessant

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking.

Frans Kennepohl
+31 (0)6 53 76 11 43
Frans Kennepohl

Wat onze klanten zeggen

Echtpaar vormt samen de totale personeelsbezetting van een goed lopend hekwerkbedrijf. Montageploegen worden ingehuurd. Het CvB heeft voor de ondernemers waardebepaling gemaakt en verkoopmemorandum. Samen de shortlist opgesteld waaruit de potentiële koper is gekomen. Het CvB heeft de verkoop van begin tot eind begeleid en tot volle tevredenheid afgerond.
Hekwerkbedrijf - Verkoop

Bel mij terug

Onze kantoren
Kantoor Maartensdijk
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Tolakkerweg 219
3738 JM Maartensdijk (De Bilt)
Kantoor Zwolle
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Govert Flinckstraat 1
8021 ET Zwolle
Direct contact

Telefoon: +31 (0)30 27 40 647
Fax: 084 - 22 46 911
E-mailadres: contact@cvbinfo.nl
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!