telefoonnummer +31 (0)30 27 40 647
Anton Verbunt | Centrum voor Bedrijfsopvolging
 

Anton Verbunt 

 
T. +31 (0)6 27 03 33 31
 
 

Waarmee kan ik u helpen?

Een bedrijf overdragen of overnemen is een belangrijke stap voor u als ondernemer. Een goede bedrijfskundige (financiële) advisering in de aankoop, verkoop of overdracht binnen of buiten de familie is daarbij van essentieel belang. Ik ondersteun u hierbij, maar begeleid u ook bij het opstellen van financieringsaanvragen, in onderhandelingstrajecten en bij aandeelhoudersconflicten. Conflicten tussen aandeelhouders en familieproblemen bij een bedrijfsoverdracht los ik op door goed te luisteren naar alle betrokkenen en een gemeenschappelijk vertrouwen in de toekomst te creëren.
 

Waarom Centrum voor Bedrijfsopvolging?

U wilt waarschijnlijk zo lang mogelijk blijven ondernemen, maar toch moet ook u een keer uw bedrijf overdragen. Als u uw onderneming overdraagt aan familie, iemand binnen het bedrijf of een andere koper, wilt u niet alleen de beste prijs, maar ook dat uw bedrijf in goede handen komt.
 
Het geeft mij veel voldoening om ondernemers hierbij te begeleiden en het bedrijf meerwaarde te geven. Binnen het Centrum voor Bedrijfsopvolging (CvB) krijg ik hiervoor de ruimte en kan ik daarnaast intensief samenwerken met andere ervaren en deskundige professionals.
 

Wie is Anton Verbunt? 

In 1989 startte ik mijn carrière bij een familiebedrijf in het mkb. Sindsdien heb ik verschillende management- en directiefuncties gehad in diverse branches. Een overstap naar het grote bedrijfsleven gaf mij niet de voldoening die ik zocht, waarna ik besloot om zelf ondernemer te worden.
 
In 2004 trad ik als partner toe tot een organisatieadviesbureau. Later startte ik samen met twee collega-ondernemers de besloten vennootschap Centrum voor Bedrijfsopvolging. Sindsdien heb ik mij gespecialiseerd in bedrijfsovernames en heb ik een groot netwerk opgebouwd van financiers, kopers, verkopers en branchespecialisten. Dit netwerk komt goed van pas bij het maken van een match tussen koper en verkoper en om de financiering van een overname rond te krijgen.
 
Ik zet mij ook graag in voor maatschappelijke organisaties. Zo ben ik onder andere voorzitter van MKB Utrecht en vicevoorzitter van het Platform Ondernemend Utrecht.
 
In mijn loopbaan heb ik veel kennis en ervaring opgebouwd in de volgende branches: franchise, ict, zorg, detailhandel, groothandel, telecom, woninginrichting en de metaalsector.
 
Contact met Anton Verbunt 
E. anton.verbunt@cvbinfo.nl
T. +31 (0)6 27 03 33 31
 

Waarom CVB?

Ondernemers hebben aan- gegeven dat ze graag met ons zaken doen:

Handige Downloads

Krijg antwoord op al jouw vragen van ervaren overnameadviseurs.

Ook interessant

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking.

Hans de Leeuw
+31 (0)6 53 32 34 94
Hans de Leeuw

Wat onze klanten zeggen

Ondernemer zoekt vanuit een totaalconcept administratiekantoren ter overname om zijn beoogde groeistrategie in de MKB-markt te kunnen realiseren. Na het opstellen van een zoekprofiel door het CvB wordt met verschillende partijen contact gelegd en volgt een analyse en boekenonderzoek. Vervolgens konden diverse overnames succesvol gerealiseerd worden en volgde integratie binnen het totaalconcept.
Administratiekantoor - aankoop

Bel mij terug

Onze kantoren
Kantoor Bussum
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Brinklaan 134
1404 GV Bussum
Kantoor Zwolle
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Govert Flinckstraat 1
8021 ET Zwolle
Direct contact
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!