telefoonnummer +31 (0)30 27 40 647
Arjan Jansen | Centrum voor Bedrijfsopvolging
 

Arjan Jansen 

 
T. +31 (0)6 53 89 10 44
 
 

Waar wilt u mee geholpen worden?

Uw bedrijf verdient groei, uw bedrijf is toe aan een nieuwe eigenaar of uw bedrijfsopvolger staat nog niet klaar. Zo maar een paar vragen die kunnen spelen en waar u mee worstelt. Hoe weet ik wat het juiste moment is voor mij, mijn omgeving, mijn medewerkers, relaties etc. om hier serieus werk van te maken.
Want te vroeg hiermee beginnen kan niet maar te laat wel.
Wat is dat het goede moment? Volgens mij kunt u het goede moment pas bepalen als u goed voorbereid bent en alle opties, valkuilen, kansen en bedreigingen goed hebt doorgenomen en daardoor stevig staat en weet welke richting de juiste is.
Hoe weet ik dat ik goed voorbereid ben hoor ik u dan zeggen: als iemand met ervaring, die het echt heeft doorleefd en hiermee ook heeft geworsteld, u de spiegel voorhoudt en u begeleidt in dit intensieve proces. Herkenning geeft erkenning en erkenning geeft vertrouwen en vertrouwen is een goede basis voor een goed doordacht visieplan.
Graag volgen en begeleiden wij u op deze mooie maar soms ook eenzame weg.
 

Waarom Centrum voor Bedrijfsopvolging?

Opvolging, overnames en/of overdracht zijn belangrijke stappen voor ondernemers en bedrijven. De partners van het Centrum voor Bedrijfsopvolging zijn ondernemers die daar ervaring mee hebben en u, als ondernemer, ook begrijpen. De partners zijn professionals en specialisten met een breed scala aan ervaringen en senioriteit.
Voor alle projecten wordt een team samengesteld waarin minimaal twee partners voor u aan het werk zijn. Dat garandeert niet alleen continuïteit, maar ook inzet van de juiste kwaliteit.
 

Wie is Arjan Jansen? 

Als drop-out op school was ik meer bezig met de praktijk dan met de theorie. In 1995 startte ik mijn eigen bedrijf dat elk jaar groeide, groeistuipen heb ik zeker ervaren, waarbij ik er na 10 jaar ondernemerschap achter kwam dat als ik het bedrijf nog verder zou willen laten groeien ik als leider me als eerste diende te ontwikkelen. O.a. Businessschool op de Universiteit van Twente heeft me deze inhoudelijke bagage gegeven en mijn steigerbouw & materiaalverhuurbedrijf groeide autonoom en door meerdere overnames verder tot een landelijke speler. Als voetballiefhebber werd ik gevraagd als bestuurder bij PEC Zwolle waar ik ruim 11 jaar in diverse functies heb mogen werken en leiding geven. De ondernemer in mij wou de horizon weer verbreden in het erg belangrijke technische praktijkonderwijs en nu  wil ik ondernemers begeleiden met mijn kennis, kunde maar zeker ook ervaringen die ik heb opgedaan.
 
Contact met Arjan Jansen 
E. arjan.jansen@cvbinfo.nl
T. +31 (0)6 53 89 10 44

Waarom CVB?

Ondernemers hebben aan- gegeven dat ze graag met ons zaken doen:

Handige Downloads

Krijg antwoord op al jouw vragen van ervaren overnameadviseurs.

Ook interessant

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking.

Laurens Snoek
+31 (0)6 44 26 00 09
Laurens Snoek

Wat onze klanten zeggen

Directeur-aandeelhouder in offshore wil de gehele onderneming kopen. De grootaandeelhouder is niet bereid zijn belang over te dragen. Onderhandelingen resulteren in een nieuwe joint-venture samen met de grootaandeelhouder. De klant krijgt de ruimte om een nieuwe onderneming op te starten. Het CvB begeleidt de klant in de opstart, opbouw en verwerven nieuwe financiering.  
Offshore - opstartfase nieuwe onderneming

Bel mij terug

Onze kantoren
Kantoor Bussum
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Brinklaan 134
1404 GV Bussum
Kantoor Zwolle
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Govert Flinckstraat 1
8021 ET Zwolle
Direct contact
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!