telefoonnummer +31 (0)30 27 40 647
Brian Ploeg | Centrum voor Bedrijfsopvolging
 

Brian Ploeg

 
T. +31 (0)6 39 79 76 62
 
 

Wat kan ik voor u betekenen?

Als ervaren adviseur begeleid ik ondernemers die nadenken over een bedrijfsoverdracht of bedrijfsaankoop. Beiden vragen een deskundig adviseur die u bijstaat in de zorgvuldig te nemen stappen. Een betrokken specialist die naast u staat en waakt voor uw belangen. Iemand waar u op kunt bouwen. Dat is waar ik in mijn werk voor sta en waar ik iedere dag naar mijn beste kunnen invulling aan geef.
 
Door mijn brede ervaring kan ik inzicht geven en oplossingen brengen voor de uitdagingen waar u als ondernemer en uw onderneming voor komen te staan zodra bedrijfsoverdracht of bedrijfsaankoop gaat spelen. Hierbij kunt u denken aan vraagstukken op het gebied van: financiën, juridisch, bedrijfsvoering, management en persoonlijke ontwikkeling. Vanzelfsprekend heb ik een groot netwerk om kopers en verkopers met elkaar te verbinden.
 
Naast bedrijfsoverdrachten sta ik u ook bij vraagstukken waar een ondernemer voor komt te staan op mentaal gebied. Als ervaren ondernemerscoach heb ik ervaring in het terugbrengen van plezier in ondernemerschap en het doelgericht maken van ondernemers en hun belangrijkste medewerkers. Vanuit deze ervaring bied ik ook een helpende hand bij interne of externe conflicten waarvoor een oplossing vereist is.
 

Waarom Centrum voor Bedrijfsopvolging?

Samen met mijn collega’s maken wij het verschil in ons vakgebied. Wij zijn allen ondernemers die door onze samenwerking de voordelen van de synergie van onze gebundelde kennis, ervaring en netwerk brengen. Daar hebben we zelf plezier van, maar u ook!
 
Het is fijn om onderdeel uit te maken van dit hechte team van partners die allen maximaal gemotiveerd zijn om u als ondernemer te adviseren en begeleiden naar de toekomst.
 

Wie is Brian Ploeg?

Mijn carrière is gestart binnen de financiële dienstverlening waarin ik in diverse rollen actief ben geweest. Als consultant op het gebied van business management en juridische diensten kwam ik al vroeg in mijn carrière in aanraking met acquisitie van bedrijven om de groeistrategie vorm te geven, met aandacht voor de juiste afwikkeling hiervan.
 
Na diverse rollen binnen het MKB en in de corporate omgeving te hebben vervuld heb ik besloten mij volledig te richten op het proces van bedrijfsopvolging. Nu begeleid ik ondernemers bij de aankoop en verkoop van hun onderneming en komt mijn achtergrond in business management en rechten goed van pas.
 
Naast het begeleiden van bedrijfsopvolging ben ik erg geïnteresseerd in de mentale aspecten van het ondernemerschap. Om die reden houd ik mij ook bezig met het coachen van ondernemers en hun medewerkers. Dit doe ik met veel enthousiasme en met mooie concrete resultaten.
 
Voel u vrij om contact met mij op te nemen om te onderzoeken op welke wijze ik u dichter bij uw doelen kan brengen.
 
Contact met Brian Ploeg
E. brian.ploeg@cvbinfo.nl
T. +31 (0)6 39 79 76 62
 

Waarom CVB?

Ondernemers hebben aan- gegeven dat ze graag met ons zaken doen:

Handige Downloads

Krijg antwoord op al jouw vragen van ervaren overnameadviseurs.

Ook interessant

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking.

Hans Blikslager
+31(0)6 46 61 23 58
Hans Blikslager

Wat onze klanten zeggen

Echtpaar met redelijk lopend schoonmaakbedrijf heeft een goed klantenbestand, goed en blijvend personeel. Het CvB heeft waarde bepaald en koper gezocht. Verkoper/echtgenote zou nog jaar meewerken voor een goede bedrijfsoverdracht. Veel animo, goede verkoop afgesloten en volledig begeleid. Eerste koper ketste af op de chemie tussen verkoper er koper. Tweede koper klikte uitstekend. Verkoop snel en naar ieders tevredenheid kunnen afronden.
Schoonmaakbranche - verkoop

Bel mij terug

Onze kantoren
Kantoor Maartensdijk
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Tolakkerweg 219
3738 JM Maartensdijk (De Bilt)
Kantoor Zwolle
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Govert Flinckstraat 1
8021 ET Zwolle
Direct contact

Telefoon: +31 (0)30 27 40 647
Fax: 084 - 22 46 911
E-mailadres: contact@cvbinfo.nl
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!