telefoonnummer +31 (0)30 27 40 647
David Uijl | Centrum voor Bedrijfsopvolging
 

David Uijl 

 
 
T. +31 (0)6 18 53 16 59
 

 

 

Wat kan ik voor u betekenen?

Ondernemers van it-bedrijven, innovatieve productiebedrijven of in de traditionele bouw- en metaalbranche adviseer ik op een heldere en betrouwbare manier bij het verkopen of aankopen van een bedrijf. Ik luister goed naar uw wensen en behoeften en kan een gedegen analyse maken van uw situatie. 
 
Uw voordelen bij mijn begeleiding:
  • U kunt gebruikmaken van mijn jarenlange ervaring met het schrijven van ondernemingsplannen.
  • Potentiële kopers van uw bedrijf ontvangen een duidelijk en aantrekkelijk verhaal.
  • U profiteert van mijn bedrijfseconomische achtergrond en internetvaardigheden.
  • Ik kom na wat ik u beloof.
  •  

Waarom Centrum voor Bedrijfsopvolging?

Uw onderneming is uw levenswerk. Als u overweegt om afscheid van uw bedrijf te nemen, is vertrouwen in uw adviseur heel belangrijk. De partners van het Centrum voor Bedrijfsopvolging (CvB) hebben bijna allemaal hun eigen bedrijf overgedragen en weten dus goed wat u meemaakt.
 
De werkwijze, ervaring en samenwerking die ik bij het CvB zie, trekt mij erg aan. Bij het CvB onderscheiden wij ons bijvoorbeeld doordat wij alle opdrachten in tweetallen uitvoeren. Als opdrachtgever heeft u hier voordeel bij, omdat u kunt profiteren van de kennis van meerdere adviseurs. Ook hebben wij een slimme methodiek voor het vooronderzoek ontwikkeld, waarmee u veel tijd bespaart en vervelende verrassingen voorkomt.
 
Ik heb zelf ook mijn bedrijf verkocht. Als ik dit over kon doen, liet ik mij zeker adviseren door het CvB. U heeft die kans nog en een vrijblijvende kennismaking is zo geregeld.
 

Wie is David Uijl?

Kort na mijn opleiding bedrijfseconomie in Tilburg ben ik gestart met een bedrijf in studiebegeleiding. Dit bedrijf groeide al snel naar 6 locaties en 50 personeelsleden. Na de bedrijfsoverdracht wilde ik graag mijn ervaringen als ondernemer delen en andere ondernemers helpen.
 
Mijn boek 'Bekentenissen van een ondernemer' is zeer goed ontvangen en biedt een persoonlijke inkijk in het ondernemerschap. Als adviseur, en later directeur, van de Kamer van Koophandel heb ik sindsdien honderden ondernemers begeleid, onder andere met goed onderbouwde ondernemingsplannen. Marketing en financiën vind ik interessant, maar het persoonlijk contact met ondernemers maakt het adviseren pas echt levendig. 
 

Contact met David Uijl 
E. david.uijl@cvbinfo.nl

T. +31 (0)6 18 53 16 59
 

Waarom CVB?

Ondernemers hebben aan- gegeven dat ze graag met ons zaken doen:

Handige Downloads

Krijg antwoord op al jouw vragen van ervaren overnameadviseurs.

Ook interessant

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking.

Arno Knechten
+31 (0)6 53 55 73 13
Arno Knechten

Wat onze klanten zeggen

Echtpaar met redelijk lopend schoonmaakbedrijf heeft een goed klantenbestand, goed en blijvend personeel. Het CvB heeft waarde bepaald en koper gezocht. Verkoper/echtgenote zou nog jaar meewerken voor een goede bedrijfsoverdracht. Veel animo, goede verkoop afgesloten en volledig begeleid. Eerste koper ketste af op de chemie tussen verkoper er koper. Tweede koper klikte uitstekend. Verkoop snel en naar ieders tevredenheid kunnen afronden.
Schoonmaakbranche - verkoop

Bel mij terug

Onze kantoren
Kantoor Maartensdijk
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Tolakkerweg 219
3738 JM Maartensdijk (De Bilt)
Kantoor Zwolle
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Govert Flinckstraat 1
8021 ET Zwolle
Direct contact

Telefoon: +31 (0)30 27 40 647
Fax: 084 - 22 46 911
E-mailadres: contact@cvbinfo.nl
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!