telefoonnummer +31 (0)30 27 40 647
Frans Kennepohl | Centrum voor Bedrijfsopvolging
 

Frans Kennepohl

 
T. +31 (0)6 53 76 11 43
 

 

Waarmee kan ik u van dienst zijn?

Overdracht van uw bedrijf aan de volgende generatie, uw bedrijf verkopen aan een derde of een medewerker, het aangaan van een strategische samenwerking of het realiseren van een groeistrategie door overname(s) zijn belangrijke, intensieve, veelal emotionele en niet alledaagse processen voor u als ondernemer. Op basis van mijn meer dan 30-jarige ervaring als ‘’trusted advisor’’ voor het mkb, zelfstandig ondernemer en kennis van en ervaring met bedrijfsopvolgingsproblematiek ontzorg ik u hierbij om samen met u en voor u het maximale resultaat te behalen. Belangrijk daarbij vind ik dat ik uw taal spreek en wij elkaar vertrouwen en begrijpen.
 
Waarom Centrum voor Bedrijfsopvolging?
Samen ben je sterker’’. Bij de partners van het Centrum voor Bedrijfsopvolging is een brede expertise, ervaring, professionaliteit, senioriteit en kennis aanwezig. Door deze kwaliteiten gericht in te zetten bij de diverse trajecten kunnen we voor u nog meer van toegevoegde waarde zijn.
 

Wie is Frans Kennepohl?

Na mijn studie Bedrijfseconomie ben ik ruim 20 jaar werkzaam geweest in de accountancy. Veel ervaring heb ik opgedaan bij een groot MKB-kantoor, waarna ik gestart ben met mijn eigen onderneming. Mijn passie was vanuit mijn adviseursrol de ondernemer te begeleiden naar maximaal rendement, waardegroei en stabiliteit en daarbij een zo laag mogelijke belastingdruk. In die periode ben ik ook nog een aantal jaren eigenaar geweest van een tankstation.

   
Na de verkoop van mijn onderneming ben ik ‘’per ongeluk’’ in de IT terechtgekomen. Mijn zwager was eigenaar van een netwerkbeheer -en software ontwikkel bedrijf. Na zijn plotselinge overlijden heb ik dat bedrijf voortgezet, gesplitst in 2 ondernemingen en successievelijk verkocht.
 
Naast mijn werkzaamheden voor het CvB heb ik nog een minderheidsbelang in de software ontwikkelclub, adviseer ik een aantal MKB-ondernemers en ben ik bestuurder van een bedrijf wat zich bezig houdt met de ontwikkeling van particulier vastgoed.
 
Mijn werkwijze is persoonlijk, geïnteresseerd, no-nonsense en resultaatgericht.
 
Voor meer informatie verwijs ik u naar mijn linkedin profiel en nodig ik u uit een connectie met mij te maken.

 

Contact met Frans Kennepohl
E. frans.kennepohl@cvbinfo.nl
T. +31 (0)6 53 76 11 43
 
 

Waarom CVB?

Ondernemers hebben aan- gegeven dat ze graag met ons zaken doen:

Handige Downloads

Krijg antwoord op al jouw vragen van ervaren overnameadviseurs.

Ook interessant

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking.

David Uijl
+ 31 (0)6 18 53 16 59
David Uijl

Wat onze klanten zeggen

Communicatiebureau wil zich voorbereiden op verkoop omwille van leeftijd van de directeur/eigenaar. Er is onderzocht wat de wensen qua tijdspad, financiën, fiscaliteit, waarde, enzovoorts zijn. Daarnaast is onderzocht of het MT voldoende kwaliteiten heeft om een goede overdracht te realiseren. Het CvB heeft naar aanleiding van het onderzoek adviezen gegeven en is nadien gestart met procesbegeleiding, om het bedrijf volledig klaar te maken voor verkoop. 
Communicatiebureau - strategisch verkoop

Bel mij terug

Onze kantoren
Kantoor Maartensdijk
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Tolakkerweg 219
3738 JM Maartensdijk (De Bilt)
Kantoor Zwolle
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Govert Flinckstraat 1
8021 ET Zwolle
Direct contact

Telefoon: +31 (0)30 27 40 647
Fax: 084 - 22 46 911
E-mailadres: contact@cvbinfo.nl
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!