telefoonnummer +31 (0)30 27 40 647
Han Prins
 

Han Prins

 
T. +31 (0)6 55 78 02 36
 
 

Waarmee kan ik u helpen?

Het proces van bedrijfsoverdracht, -opvolging en -overname is ingrijpend. Zowel voor de kopende als de verkopende partij. Uit eigen ervaring weet ik dat dit proces een grote wissel kan trekken op de DGA, de familie als ook andere belanghebbenden. Er zal veel werk op u afkomen en  emoties kunnen een grote rol spelen. Als ervaringsdeskundige kan ik u begeleiden om het te volgen traject goed te doorlopen. 
 

Waarom Centrum voor Bedrijfsopvolging?

Een team van 16 ervaren en gedreven partners helpen en adviseren ondernemers bij overname, opvolging en overdracht. Binnen het Centrum voor Bedrijfsopvolging zit veel kennis en expertise om deze processen optimaal te begeleiden. 
 

Wie is Han Prins?

Na mijn studie bedrijfseconomie ben ik in 1984 begonnen in het familiebedrijf. Dit bedrijf was een toeleverancier van verpakkingsmaterialen, -machines en grondstoffen voor de levensmiddelen en de farmaceutische industrie. Samen met mijn broer heb ik mijn vader en oom uitgekocht en hebben we het bedrijf verder gemoderniseerd. Veel van onze producten werden gekocht in- en verkocht aan het buitenland. Behalve Europa ook Azië, Noord- en Zuid-Amerika en Oceanië. In 1998 is het familiebedrijf gefuseerd met twee andere bedrijven in de bedrijfstak. Zo ontstond er een kleine multinational met een Chinese fabriek en dochters in een tiental landen.

Na een aantal jaren gewerkt te hebben als commercieel directeur, heb ik in 2006 mijn aandelen verkocht en ben vervolgens ingestapt in een damesmodegroothandel met eigen label dat geproduceerd werd in China.
Tevens  import uit Duitsland en Denemarken en vertegenwoordigde het als agent een aantal grote Europese producenten in Nederland.  Op retail gebied veel ervaring opgedaan door het begeleiden van een aantal winkels die onze merken verkochten met een soft franchise contract.


Waar ligt mijn kennis?

Bedrijf verbeteren. De primaire processen, financiële- en marktpositie. Analyseren van trends en bedrijfsprocessen.
Via helikopter view, markt analyseren. Geïnteresseerd in zowel strategie alsook details. 
Ervaring in familie bedrijfsopvolging, fusies, aankoop en verkoop van bedrijven.
Zowel business to business als business to consumer.
Veel internationale ervaring, met zowel inkoop als verkoop.
Ik heb altijd gewerkt in het MKB, met name in de verpakkingsmaterialen, verpakkingsmachines, levensmiddelen, productiebedrijven en mode.
 
 
Contact met Han Prins
E. han.prins@cvbinfo.nl
T. +31 (0)6 55 78 02 36
 

Waarom CVB?

Ondernemers hebben aan- gegeven dat ze graag met ons zaken doen:

Download de whitepaper

Ook interessant

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking.

Evert van Nass
+31 (0)6 12 57 87 79
Evert van Nass

Wat onze klanten zeggen

ICT bedrijf wil zijn activiteiten uitbreiden en wordt geholpen door het CvB, zodat er in alle anonimiteit contact kan worden gezocht met potentiële klanten. Op dit moment zijn voor deze klant al twee partijen aangekocht die naar volle tevredenheid zijn geïntegreerd in de onderneming. Het gehele proces van begin tot eind is door het CvB begeleid.
ICT - aankoopadvies

Bel mij terug

Onze kantoren
Kantoor Maartensdijk
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Tolakkerweg 219
3738 JM Maartensdijk (De Bilt)
Kantoor Zwolle
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Govert Flinckstraat 1
8021 ET Zwolle
Direct contact

Telefoon: +31 (0)30 27 40 647
Fax: 084 - 22 46 911
E-mailadres: contact@cvbinfo.nl
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
OKE! Cookies toestaan