telefoonnummer +31 (0)30 27 40 647
Hans Blikslager
 

Hans Blikslager

 
T. +31 (0)6 46 61 23 58
 
 

Waarmee kan ik u helpen?
Ik ben professioneel fiscaal adviseur (lid Nederlandse Orde van Belastingadviseurs), familievermogensplanner (lid Register Estate Planners) en conflictoplosser (lid Nederlandse Mediatorsvereniging, Vereniging van Collaborative Professionals, Vereniging Fiscale Mediation en Stichting Nalatenschapsmediation). Mijn kracht ligt vooral in de overlap van alle terreinen die te maken hebben met emotioneel, financieel/fiscaal en juridisch bij familiebedrijven en ondernemende families, zoals bij bedrijfsopvolging.
 
Klanten ervaren mij als een benaderbare professional die in één keer ziet wat er speelt en welke kant we hiermee op kunnen, een architect van maatwerk in complexe fiscaal-financiële puzzels.
 
Met meer dan 25 jaar ervaring als partner bij accountants- en belastingadvieskantoren met MKB cliënten ben ik uitstekend op de hoogte wat er speelt bij families en het familiebedrijf en de impact van het overdragen van dat familiebedrijf op zowel familie als het bedrijf. Ik kan gevolgen en actieplannen snel inzichtelijk maken, goed uitleggen en sta bekend om creatieve maar gedegen oplossingen.
 
Als mediator en collaborative professional ben ik getraind in het voorkomen en oplossen van (mogelijke) conflicten, het voeren van lastige gesprekken en in strategisch onderhandelen. Veel problemen beginnen in de relatie en communicatie. Meestal zijn dat issues waar mensen als een berg tegenop zien om bespreekbaar te maken. Samen maken we weer een poort in een muur die voor hun eerst ondoordringbaar leek.
 
Waarom Centrum voor Bedrijfsopvolging?
Het CvB  kent de ambitie en omgeving van de ondernemer, de problematiek van de ondernemende familie en de branches waarin die ondernemers opereren. Wij hebben uitgebreide ervaring met alle aspecten van bedrijfsopvolging en begeleiden deze trajecten met aandacht voor de wensen en aarzelingen, bij de ondernemer met zijn bedrijf én bij de familie.
 
Binnen het CvB zetten we onze gecombineerde kennis en ervaring in voor al onze klanten in een gebundelde multidisciplinaire aanpak. Een hecht team dat in dienst staat van de klant verzekert onze klanten van het beste resultaat, ook na de handtekeningen.
 
Wie is Hans Blikslager?
Meer dan 25 jaar werk ik als professional, vennoot en partner bij verschillende accountants- en belastingadvieskantoren. Altijd op het snijvlak van de ondernemer met zijn familie en onderneming.
In mijn werk breng ik bij uitstek mijn passies bij elkaar: het vanuit de werkelijke posities en belangen van alle betrokkenen vinden en regisseren van maatwerkoplossingen in complexe fiscaal/financiële puzzels.
 
Mijn sport is waterpolo, een fantastische sport waar alles in zit en waar ik in de  Nederlandse- en wereldtop heb gespeeld in de periode dat het Nederlandse mannenteam nog hoog eindigde op Europese- en Wereldkampioenschappen en Olympische Spelen. Al jong heb ik mijn trainersdiploma’s gehaald en ook als trainer/coach mijn palmares verdiend. Nu ben ik eredivisie scheidsrechter en nog steeds coach ik teams en scheidsrechters op het hoogste niveau.
 
Op dit moment houd ik mij daarnaast bezig met het volgende:
  • docent bij SDU/Licent, geven van presentaties voor o.m. accountants, advocaten en notarissen;
  • lid van de werkgroep bij het Register Estate Planners voor een Advies-Tool dat Estate Planners ondersteunt bij de advisering van ondernemers over Vermogensbescherming en Ondernemingscontinuïteit;
  • help ik als bestuurslid van de Vereniging voor Collaborative Professionals en lid van de Raad van Advies van de Stichting Nalatenschapsmediation, de verbeterde methoden voor conflictoplossing bij het familiebedrijf (zoals bijvoorbeeld vormen van nalatenschapsmediations en -collaboratives) meer bekend te maken en mensen in conflictsituaties weg te houden bij de Rechter;
  • als mede oprichter en eigenaar van Fiduciary Care, Asset Protection & Management, ondersteun ik ondernemende families als executeur, bewindvoerder, toezichthouder bij vruchtgebruik en tweetrapsmakingen, beheer van vermogensbestanddelen, als (tijdelijk) bestuurder of toezichthouder in Holding- en STAK structuren, enzovoorts.
 
Ik ben getrouwd met Sandra en heb drie dochters die inmiddels allemaal op eigen benen staan. Dat geeft mij nu de ruimte en energie om met mijn collega’s bij het Centrum voor Bedrijfsopvolging cliënten bij te staan bij al hun wensen ten aanzien van de overdracht of opvolging in het familiebedrijf.
 

Waarom CVB?

Ondernemers hebben aan- gegeven dat ze graag met ons zaken doen:

Handige Downloads

Krijg antwoord op al jouw vragen van ervaren overnameadviseurs.

Ook interessant

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking.

Klaas Olijnsma
+31 (0)6 53 89 72 38
Klaas Olijnsma

Wat onze klanten zeggen

Ondernemer in de verpakkingsindustrie wil harder groeien dan de markt. De ondernemer heeft een duidelijke visie om dit via overnames te gaan doen. Na het opstellen van het zoekprofiel heeft het CvB met succes een bedrijf voor hem weten aan te kopen. 
Verpakkingsbranche - aankoop bedrijf

Bel mij terug

Onze kantoren
Kantoor Maartensdijk
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Tolakkerweg 219
3738 JM Maartensdijk (De Bilt)
Kantoor Zwolle
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Govert Flinckstraat 1
8021 ET Zwolle
Direct contact

Telefoon: +31 (0)30 27 40 647
Fax: 084 - 22 46 911
E-mailadres: contact@cvbinfo.nl
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!