telefoonnummer +31 (0)30 27 40 647
Ivo Kalthoff | Centrum voor Bedrijfsopvolging
 

Ivo Kalthoff 

 
 
T. +31 (0)6 12 97 04 88
 

 

 
Waarmee kan ik u helpen?
Vanuit mijn brede netwerk begeleid ik ondernemers en investeerders bij de strategische keuzes die zij maken op het gebied van aan- of verkoop van ondernemingen. 
Door het inzetten van mijn netwerk in vele sectoren breng ik partijen bij elkaar en begeleid ik transacties vanuit diverse invalshoeken waaronder ook begrepen het structureren en financieren.
De basis hiervoor is altijd wederzijds vertrouwen, daar investeer ik graag in.
 
Waarom Centrum voor Bedrijfsopvolging?
Belangrijk voor mij is dat we ondernemers op alle terreinen bij kunnen staan en dat we op een hoog niveau continuïteit in dienstverlening waarborgen.
Deze dienstverlening is gebaseerd op een combinatie van ervaring, deskundigheid, onafhankelijkheid, vertrouwelijkheid en resultaat.
Bij het Centrum voor Bedrijfsopvolging (CvB) heb ik een groep vakgenoten gevonden die met kennis en ervaring, bereidt zijn om in een team te opereren en met enthousiasme ondernemend Nederland terzijde te staan.
 
Wie is Ivo Kalthoff?
Ik ben jurist en heb meer dan 25 jaar ervaring als zakenbankier bij diverse banken.  Ik ben samenwerkingsgericht en beschik in hoge mate over verbindend vermogen en heb daardoor in de afgelopen 25 jaar een groot netwerk opgebouwd. Dit netwerk omvat het Midden- en Groot Bedrijf, Private Equity alsmede vele contacten bij financiële spelers in de Nederlandse markt. Ervaring opgedaan in de sectoren bouw, transport, zakelijke en medische dienstverlening, detailhandel, groothandel en productiebedrijven.
Sinds 2017 actief als adviseur en heb vanuit deze positie mijn netwerk in kunnen zetten om als ondernemer andere ondernemers van dienst te zijn op een breed gebied.
Als inwoner van Breukelen zet ik mij lokaal in voor ondernemers en dat doe ik als bestuurslid van de OVSV (Ondernemers Vereniging Stichtse Vecht, www.ovsv.nl). Regionaal ben ik actief als bestuurslid bij MKB NL regio Utrecht.

Waarom CVB?

Ondernemers hebben aan- gegeven dat ze graag met ons zaken doen:

Handige Downloads

Krijg antwoord op al jouw vragen van ervaren overnameadviseurs.

Ook interessant

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking.

Arno Knechten
+31 (0)6 53 55 73 13
Arno Knechten

Wat onze klanten zeggen

De drie aandeelhouders van een adviesorganisatie konden het niet eens worden over de toekomstige strategie. Het CvB heeft middels diverse sessies tot een voor alle partijen geaccepteerde oplossing gekomen. Tevens heeft het CvB geholpen bij de juridische vastlegging van de gemaakte afspraken.
Advies organisatie - strategisch advies

Bel mij terug

Onze kantoren
Kantoor Bussum
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Brinklaan 134
1404 GV Bussum
Kantoor Zwolle
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Govert Flinckstraat 1
8021 ET Zwolle
Direct contact
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!