telefoonnummer +31 (0)30 27 40 647
Jan de Bruijn
 

Jan de Bruijn

 
T. +31 (0)6 53 46 12 60
 
 

Wat kan ik voor u betekenen?

Aankoop- en verkooptrajecten van bedrijven zijn vaak complex en hebben veel gevolgen. Niet alleen voor het bedrijf, maar vooral ook voor de ondernemer en de medewerkers. Ik ben specialist in bedrijfswaarderingen en begeleid en coach managers en ondernemers in diverse branches bij alle facetten van deze verandertrajecten. Daarnaast ben ik ook gespecialiseerd in mediation.
 
  • Ik ben in staat om complexe problemen te analyseren en te vertalen naar eenvoudige begrippen.
  • U vindt bij mij een vertrouwde omgeving waarin u uw onzekerheden kunt delen.
  • Pragmatisch omgaan met uw problemen is voor mij een belangrijke speerpunt.
  • Ik zorg voor een effectiviteitsverbetering en businessversnelling in uw bedrijf.
 
Mijn klanten zijn onder andere actief in de ict, franchise, (financiële) dienstverlening, zorg en productie.
 

Waarom Centrum voor Bedrijfsopvolging?

De menselijke factor wordt vaak onderschat bij aankoop- en verkooptrajecten. Het gaat hierbij om emotie, betrokkenheid en passie voor het bedrijf, de medewerkers en de privé-omgeving. Ondernemers zijn gepassioneerd om hun dromen waar te maken en ik vind het geweldig om met hen aan de slag te gaan en die dromen te realiseren.
 
Binnen het Centrum voor Bedrijfsopvolging (CvB) kan ik mijn ervaring op het gebied van aankoop en verkoop van bedrijven goed inzetten. Wij ondersteunen ondernemers en het management bij een bedrijfsoverdracht of bij de verdere ontwikkeling van de onderneming. Daarbij kijken wij altijd naar zowel de menselijke kant als de financiële impact. Juist deze combinatie geeft mij in mijn rol bij het CvB veel inspiratie.
 

Wie is Jan de Bruijn?

Nadat ik in 1985 mijn studie technische bedrijfskunde heb afgerond, ben ik direct actief betrokken geraakt bij het overnemen en verkopen van bedrijven en bedrijfsbelangen. Eerst bij een private investeerder, waar ik ook (interim-)managementopdrachten uitvoerde en later bij de Directie Financieringen van het Ministerie van Financiën. Hier was ik verantwoordelijk voor (staatsgaranties op) financieringen van bedrijven en voor het beheer van staatsdeelnemingen.
 
Van 1996 tot 2001 was ik senior investment manager bij participatiemaatschappij Alpinvest Holding. In dezelfde periode ben ik ook geregistreerd waardeerder van bedrijfsbelangen (registered valuator) geworden. Sinds 2001 ben ik als zelfstandig ondernemer actief op het gebied van venture capital, geef ik advies bij fusies en overnames en begeleid en coach ik ondernemers en managers op strategisch niveau. 
 
Contact met Jan de Bruijn
E. jan.debruijn@cvbinfo.nl
T. +31 (0)6 53 46 12 60
 

Waarom CVB?

Ondernemers hebben aan- gegeven dat ze graag met ons zaken doen:

Download de whitepaper

Ook interessant

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking.

Marcel Spaai
+31 (0)6 53 87 02 90
Marcel Spaai

Wat onze klanten zeggen

Het CvB heeft begeleiding gegeven tijdens een aandeelhoudersconflict bij een adviesbureau. De aandeelhouders droegen niet meer gelijkwaardig bij aan het succes van de onderneming. Er ontstond een conflict over beloning wat geleid heeft tot vertrek van een aandeelhouder. Middels een vorm van mediation is het conflict bespreekbaar gemaakt en is een aandeelhouder in goed overleg uitgekocht. Zaken als prijsbepaling, financiering, randvoorwaarden en overeenkomsten zijn onder andere inhoudelijk door het CvB begeleid. 
Marketing adviesbureau - conflictoplossing aandeelhouders

Bel mij terug

Onze kantoren
Kantoor Maartensdijk
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Tolakkerweg 219
3738 JM Maartensdijk (De Bilt)
Kantoor Zwolle
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Govert Flinckstraat 1
8021 ET Zwolle
Direct contact

Telefoon: +31 (0)30 27 40 647
Fax: 084 - 22 46 911
E-mailadres: contact@cvbinfo.nl
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
OKE! Cookies toestaan