telefoonnummer +31 (0)30 27 40 647
Job van Hardeveld
 

Job van Hardeveld 

 
T. +31 (0)6 53 54 65 94
 
 

Waarmee kan ik u helpen?

Zoekt u een onafhankelijke en ervaren adviseur die u als ondernemer begeleidt in het vaak moeilijke proces van bedrijfsopvolging? Ik heb inmiddels al vele kopers en verkopers succesvol bij elkaar gebracht. Daarbij heb ik veel oog voor de toekomst van de ondernemer, de familie en het personeel.
 
  • Ik ben vasthoudend en vind daardoor altijd een geschikte koper voor uw bedrijf.
  • Omdat ik zelf ook directeur ben geweest van diverse bedrijven, weet ik hoe eenzaam de positie van een directeur-grootaandeelhouder (dga) soms kan zijn. Ik kan mij daarom goed inleven in uw situatie en fungeer als klankbord.
  • U kunt gebruikmaken van mijn jarenlange en internationale ervaring en waardevol netwerk in diverse branches.
 
Ik richt mij vooral op het mkb en heb speciale aandacht voor familiebedrijven.
 

Waarom Centrum voor Bedrijfsopvolging?

Mijn twee grootste drijfveren zijn ondernemen en creativiteit. Binnen het Centrum voor Bedrijfsopvolging (CvB) kan ik deze eigenschappen goed gebruiken om ondernemers te adviseren en te motiveren in de laatste fase van hun ondernemerschap: de bedrijfsopvolging. Kenmerkend voor het CvB is de manier waarop wij het vooronderzoek doen. Samen signaleren wij eventuele onvolmaaktheden in uw bedrijf. Deze lossen wij vervolgens op voordat wij uw onderneming aanbieden voor een overdracht.
 

Wie is Job van Hardeveld?

Na mijn heao-studie commerciële economie heb ik veel ervaring opgedaan in diverse marketing-, verkoop, management- en directieposities op inkoop, export en productmanagement. Dit deed ik bij zowel kleine mkb-bedrijven als grote multinationals in verschillende branches, bijvoorbeeld in de markt van fast moving consumer goods (fmcg). Ik heb onder andere leidinggegeven aan organisaties tot 300 fte en diverse fusies en bedrijfsovernames geleid. Ik raakte bedreven in het (re)organiseren en uitbouwen van bedrijven en het weer op de rit zetten van vastgelopen bedrijven.
 
Na 35 jaar in het bedrijfsleven ben ik begonnen als zelfstandig consultant en heb ik onder andere als interim-directeur in Nürnberg (Duitsland) gewerkt. Mijn specialiteit is het adviseren en begeleiden van ondernemers bij de aankoop en verkoop van bedrijven. Sinds 2004 doe ik dit als partner en adviseur bij het CvB.
 
Mijn ervaring zit met name in de marketing en verkoop van levensmiddelen, maar ook van non-foodproducten zoals batterijen, fietsbanden, witgoed, kunststof, papier en verpakkingsmateriaal. 
 
Contact met Job van Hardeveld
E. job.vanhardeveld@cvbinfo.nl
T. +31 (0)6 53 54 65 94
 

Waarom CVB?

Ondernemers hebben aan- gegeven dat ze graag met ons zaken doen:

Handige Downloads

Krijg antwoord op al jouw vragen van ervaren overnameadviseurs.

Ook interessant

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking.

Evert van Nass
+31 (0)6 12 57 87 79
Evert van Nass

Wat onze klanten zeggen

Het CvB heeft begeleiding gegeven tijdens een aandeelhoudersconflict bij een adviesbureau. De aandeelhouders droegen niet meer gelijkwaardig bij aan het succes van de onderneming. Er ontstond een conflict over beloning wat geleid heeft tot vertrek van een aandeelhouder. Middels een vorm van mediation is het conflict bespreekbaar gemaakt en is een aandeelhouder in goed overleg uitgekocht. Zaken als prijsbepaling, financiering, randvoorwaarden en overeenkomsten zijn onder andere inhoudelijk door het CvB begeleid. 
Marketing adviesbureau - conflictoplossing aandeelhouders

Bel mij terug

Onze kantoren
Kantoor Maartensdijk
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Tolakkerweg 219
3738 JM Maartensdijk (De Bilt)
Kantoor Zwolle
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Govert Flinckstraat 1
8021 ET Zwolle
Direct contact

Telefoon: +31 (0)30 27 40 647
Fax: 084 - 22 46 911
E-mailadres: contact@cvbinfo.nl
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!