telefoonnummer +31 (0)30 27 40 647
Klaas Olijnsma | Centrum voor Bedrijfsopvolging
 

Klaas Olijnsma

 
T. +31 (0)6 53 89 72 38
 
 

Waarmee kan ik u helpen?

Als ondernemer en adviseur met ervaring in de branches automotive, tweewielers, transport, metaal, milieu en detailhandel weet ik goed wat er komt kijken bij een bedrijfsopvolging. Ik kan daardoor ondernemers die voor deze uitdaging staan goed helpen. Het familiebedrijf heeft daarbij mijn bijzondere aandacht.
 
  • Ik luister naar wat u als opdrachtgever beweegt en werk aan een resultaat dat u het juiste gevoel geeft.
  • Ik denk in oplossingen en creëer verbindingen met het einddoel voor ogen.
  • Mijn begeleiding is coachend, opbouwend, detailgericht en waar nodig richtinggevend.
 
Het bedrijfsopvolgingsproces heb ik zelf ook als ondernemer doorgemaakt, dus ik weet uit eigen ervaring dat het gevoel aan het eind van de rit goed moet zijn.
 

Waarom Centrum voor Bedrijfsopvolging?

Bij alle partners van het Centrum voor Bedrijfsopvolging (CvB) zie ik passie voor het werk en oprechte interesse in de opdrachtgevers. U ontzorgen is ons hoofddoel. Iedereen binnen het CvB heeft een achtergrond als ondernemer en kan putten uit eigen ervaringen en opdrachten die wij voor onze opdrachtgevers doen. Wij delen onze ervaringen en expertises over het thema bedrijfsopvolging onderling en hebben gezamenlijk een groot netwerk opgebouwd.
 
Een bedrijfsoverdracht doet u vaak maar één keer in uw leven, dus is het belangrijk om dit te laten slagen. Het CvB zet zich volledig in om u hierin te begeleiden en te adviseren, vanaf de eerste kennismaking tot en met de handtekening bij de notaris.
 

Wie is Klaas Olijnsma?

Toen ik 23 jaar was, stapte ik in het familiebedrijf. Dit was een boeiende en leerzame tijd, waarvan ik nu nog steeds de vruchten pluk. In 25 jaar heb ik dit familiebedrijf samen met de werknemers uitgebouwd tot een solide onderneming met een goede reputatie en grote naamsbekendheid in de regio.
 
Uiteindelijk heb ik het moeilijke en emotionele besluit genomen om dit bedrijf via een managementbuy-out (MBO) te verkopen. Omdat dit bedrijf al meer dan 100 jaar in de familie zat, bracht dit wel de nodige spanningen met zich mee. Hierdoor weet ik uit eigen ervaring dat het emotionele aspect een onlosmakelijk onderdeel is in het proces van bedrijfsopvolging, zeker bij een familiebedrijf.
 
Contact met Klaas Olijnsma
E. klaas.olijnsma@cvbinfo.nl
T. +31 (0)6 53 89 72 38
 

Waarom CVB?

Ondernemers hebben aan- gegeven dat ze graag met ons zaken doen:

Handige Downloads

Krijg antwoord op al jouw vragen van ervaren overnameadviseurs.

Ook interessant

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking.

Hans Blikslager
+31(0)6 46 61 23 58
Hans Blikslager

Wat onze klanten zeggen

Groot bedrijf met meerdere merken beseft zich dat de som der delen minder waard is als het geheel, in verband met profiteren van elkaar sterkten en een aantal gecentraliseerde delen waar de onderliggende bedrijven mede van kunnen profiteren in hun markt. De DGA’s laten door het CvB een strategisch onderzoek verrichten wat hun toekomstige besturingsmodel zou moeten zijn. In het onderzoek is met meer dan tien bepalende managers middels interviews achterhaald wat de cultuur van de organisatie is en wat de toegevoegde waarde van eenieder is. Op basis van het strategisch advies wat door het CvB is uitgebracht hebben de DGA’s invulling kunnen geven aan hun wensen voor de toekomst met brede gedragenheid binnen de onderneming.
Handel - strategisch advies

Bel mij terug

Onze kantoren
Kantoor Bussum
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Brinklaan 134
1404 GV Bussum
Kantoor Zwolle
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Govert Flinckstraat 1
8021 ET Zwolle
Direct contact
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!