telefoonnummer +31 (0)30 27 40 647
Marcel Spaai
 

Marcel Spaai

 
T. +31 (0)6 53 87 02 90
 
 

 

Waarmee kan ik u helpen?


Ik heb een grote affiniteit met de ondernemer en directeur-grootaandeelhouder (dga) en denk graag mee over groeiplannen en (bedrijf)strategieën. Ook geef ik constructieve input op businessplannen, zoek ik naar potentiele overnamekandidate en stel ik de best passende financieringsstructuur voor de onderneming samen.
 
  • Ik luister naar uw wensen en stel de juiste vragen.
  • Het onderhandelen en rondkrijgen van strategische deals
  • Ik help u met het ontwikkelen van een strategie van uw onderneming en het opstellen van een businessplan
  • Ik heb veel ervaring met verandermanagement, bedrijfsovernames en financiële herstructureringen.
 
In de zakelijke dienstverlening, detailhandel en groothandel, vastgoed, confectie en maakindustrie heb ik inmiddels een groot netwerk aan relaties binnen Nederland opgebouwd.
 

Waarom Centrum voor Bedrijfsopvolging? 

Het is inspirerend om samen met andere gepassioneerde professionals onafhankelijk advies te kunnen geven aan ondernemers. Dit is de reden waarom ik als partner bij het Centrum voor Bedrijfsopvolging (CvB) ben aangesloten. De verschillende partners hebben allemaal een andere achtergrond, beschikken over zeer veel kennis, hebben een groot netwerk van kopers en verkopers en zijn landelijk actief. Dit is voor mij een ideale combinatie van factoren om kopers en verkopers goed te kunnen begeleiden.
 

Wie is Marcel Spaai?

Ruim 18 jaar ben ik bij verschillende internationale banken als manager en directeur actief geweest in de zakelijke dienstverlening aan het mkb, grootbedrijf en bij bijzonder beheer. Omdat ik de haalbaarheid en de financieringsafwegingen van de verschillende banken door en door ken, kan ik moeiteloos deze vertaalslag naar ondernemers maken.
 
Binnen diverse organisaties heb ik als zelfstandig interim-manager succesvol verschillende grootschalige veranderingstrajecten doorgevoerd, met als resultaat meer tevreden cliënten en medewerkers, meer omzet en een hogere winstgevendheid. Mijn kennis en ervaring zet ik nu volledig in als zelfstandig adviseur om complexe overnames te begeleiden en ook succesvol af te ronden, zoals ik dit afgelopen jaar meerdermalen heb gedaan.
 
Kenmerken die mij het beste omschrijven zijn: verbindend, inspirerend, analytisch, probleemoplossend, out-of-the-box, vakinhoudelijk deskundig en resultaatgericht met oog voor menselijke belangen en emoties.
 
Contact met Marcel Spaai
E. marcel.spaai@cvbinfo.nl
T. +31 (0)6 53 87 02 90
 
 

Waarom CVB?

Ondernemers hebben aan- gegeven dat ze graag met ons zaken doen:

Download Download onze brochure voor meer informatie hierover.

Ook interessant

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking.

Jeroen Huisman
+31 (0)6 46 75 10 38
Jeroen Huisman

Wat onze klanten zeggen

Directeur-aandeelhouder in offshore wil de gehele onderneming kopen. De grootaandeelhouder is niet bereid zijn belang over te dragen. Onderhandelingen resulteren in een nieuwe joint-venture samen met de grootaandeelhouder. De klant krijgt de ruimte om een nieuwe onderneming op te starten. Het CvB begeleidt de klant in de opstart, opbouw en verwerven nieuwe financiering.  
Offshore - opstartfase nieuwe onderneming

Bel mij terug

Onze kantoren
Kantoor Maartensdijk
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Tolakkerweg 219
3738 JM Maartensdijk (De Bilt)
Kantoor Zwolle
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Govert Flinckstraat 1
8021 ET Zwolle
Direct contact

Telefoon: +31 (0)30 27 40 647
Fax: 084 - 22 46 911
E-mailadres: contact@cvbinfo.nl
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!