telefoonnummer +31 (0)30 27 40 647
Rob Coppens
 

Rob Coppens

 
T. +31 (0)6 55 85 35 90
 
 

Waarmee kan ik u helpen?

Ik begeleid ondernemers in een aankoop- of verkooptraject of bij vraagstukken over de opvolging binnen het familiebedrijf. Door mijn jarenlange ervaring als belastinginspecteur en -adviseur, kan ik u van goed fiscaal-juridisch en financieel advies voorzien. Dit gaat vaak verder dan alleen zakelijk (zoals een familiestatuut of fiscale due dilligence), want ook privé verandert er veel bij een verkoop of opvolging. Denk daarbij aan een levenslooptestament of estate planning.
 
Ik spreek de taal van de ondernemer en fungeer als klankbord. Daarnaast treed ik op als mediator bij familie- en aandeelhoudersconflicten.
 

Waarom Centrum voor Bedrijfsopvolging?

Het blijft een uitdaging om ondernemers bij te staan op belangrijke momenten in hun ondernemerschap. Samen met de ervaren collega-partners van het Centrum voor Bedrijfsopvolging (CvB) adviseer en begeleid ik ondernemers op een gedegen en onafhankelijke manier. Het geeft mij steeds weer veel voldoening als wij onze opdrachtgevers een goed gevoel bezorgen bij het overdragen van hun onderneming.
 

Wie is Rob Coppens?

Na mijn studie notarieel en fiscaal recht begon ik mijn loopbaan als belastinginspecteur. Dit was een mooie en leerzame tijd, maar het adviseurschap trok me erg aan. Dit leidde tot een baan als belastingadviseur en uiteindelijk partner bij een van de grootste kantoren in Nederland. Ik hielp veel mkb- en familiebedrijven met fiscaal-juridisch advies en als vertrouwensman, zowel zakelijk als privé.
 
Ik heb geleerd dat voor een correct en volledig fiscaal advies niet alleen de fiscaal-juridische structuren belangrijk zijn, maar ook de emotionele aspecten. Dit geldt zeker voor familiebedrijven, want bij een overdracht naar de volgende generatie moeten alle partijen er een goed gevoel aan overhouden en elkaar recht in de ogen kunnen blijven kijken.
 
Ik heb gewerkt in en voor de volgende branches: bouw, transport, zakelijke en medische dienstverlening, detailhandel, groothandel en productiebedrijven. 
 
Contact met Rob Coppens
E. rob.coppens@cvbinfo.nl
T. +31 (0)6 55 85 35 90
 
 
 

Waarom CVB?

Ondernemers hebben aan- gegeven dat ze graag met ons zaken doen:

Handige Downloads

Krijg antwoord op al jouw vragen van ervaren overnameadviseurs.

Ook interessant

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking.

Arno Knechten
06 53 557 313
Arno Knechten

Wat onze klanten zeggen

ICT bedrijf wil zijn activiteiten uitbreiden en wordt geholpen door het CvB, zodat er in alle anonimiteit contact kan worden gezocht met potentiële klanten. Op dit moment zijn voor deze klant al twee partijen aangekocht die naar volle tevredenheid zijn geïntegreerd in de onderneming. Het gehele proces van begin tot eind is door het CvB begeleid.
ICT - aankoopadvies

Bel mij terug

Onze kantoren
Kantoor Maartensdijk
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Tolakkerweg 219
3738 JM Maartensdijk (De Bilt)
Kantoor Zwolle
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Govert Flinckstraat 1
8021 ET Zwolle
Direct contact

Telefoon: +31 (0)30 27 40 647
Fax: 084 - 22 46 911
E-mailadres: contact@cvbinfo.nl
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!