telefoonnummer +31 (0)30 27 40 647
Robert Wielinga
 

Robert Wielinga

 
T. +31 (0)6 54 98 33 99
 
 

Waarmee kan ik u helpen?

Ik ben een ervaren ondernemer en begeleid andere ondernemers die nadenken over een mogelijke bedrijfsoverdracht of aankoop van een andere onderneming. Ik coach ook ondernemers met groeiambities en help hen met het doorgronden van markten en het ontwikkelen van new business. Ik kan goed luisteren en vervul een klankbordfunctie voor ondernemers. In onderhandelingstrajecten en verandermanagement voorzie ik ondernemers van gedegen advies en voeg ik waarde toe. Ik ben een verbinder en beschik over een groot netwerk.
 

Waarom Centrum voor Bedrijfsopvolging?

Samen met andere gepassioneerde partners binnen het Centrum voor Bedrijfsopvolging (CvB) bereik ik resultaten die vaak onmogelijk lijken. Dat geeft mij als resultaatgerichte teamspeler enorm veel voldoening en inspiratie. De partners van het CvB zijn allemaal ervaringsdeskundigen en spreken de taal van de ondernemer.
 
Binnen het CvB werken wij samen om andere ondernemers te helpen bij de verkoop of fusie van hun bedrijf en bij financieringsvraagstukken. Ik heb gemerkt dat deze samenwerking voor onze opdrachtgevers altijd positief uitpakt. Mijn lijfspreuk is ook niet voor niets “samen tot resultaten komen”.
 

Wie is Robert Wielinga?

Ruim 30 jaar ben ik werkzaam geweest in diverse management- en directiefuncties bij productiebedrijven en in de dienstverlenende sector. Hier zag ik vaak kansen en nam ik geregeld het initiatief om new business te ontwikkelen. Ik leerde veel toen ik als directeur diverse bedrijven en bedrijfsonderdelen heb overgenomen en verkocht.
 
In 2005 kreeg ik via een managementbuy-out (MBO) de mogelijkheid om samen met een collega eigenaar te worden van de onderneming die we hadden opgebouwd. Wij ontwikkelden dit bedrijf vervolgens verder tot een toonaangevende dienstverlener op de Nederlandse markt en namen diverse andere bedrijven over. Begin 2013 heb ik mij uit mijn eigen bedrijven teruggetrokken, om zo ruimte te bieden aan de ontwikkeling van jong talent.
 
Mijn ervaring met herstructurering en bedrijfsovernames zet ik sindsdien in als partner van het CvB. Het begeleiden van ondernemers tijdens een belangrijke periode in hun (zakelijke) leven geeft mij veel voldoening. Daarnaast geef ik invulling aan mijn maatschappelijke betrokkenheid:
  • Als business- en managementcoach begeleid ik ondernemers bij verandertrajecten, persoonlijke strategische keuzes, new business en andere zaken. Ik ben ook een van de coaches in het succesvolle project Ondernemer Coacht Ondernemer van MKB Noord.
  • Op verzoek van VNO-NCW begeleid ik dga’s uit diverse sectoren, met als doel om van elkaar te leren. Ik ben voorzitter van deze dga-cluster en de verbinder en initiator.
  • Samen met andere ondernemers en specialisten heb ik Kredietunie Groningen opgericht. Hiermee bieden wij ondernemers in het mkb een goed alternatief voor een bancaire financiering.
  • Sinds september 2016 ben ik ook voorzitter van Friese Zaken, een ambitieuze businessclub.
 
Mijn branchekennis is breed mkb, onder andere in uitgeverijen, communicatie, bouw, milieu, mediaproducties, b2c- en b2b-marketing, metaal, retail, energie en de grafische industrie.
 
Contact met Robert Wielinga
E. robert.wielinga@cvbinfo.nl
T. +31 (0)6 54 98 33 99
 

Waarom CVB?

Ondernemers hebben aan- gegeven dat ze graag met ons zaken doen:

Handige Downloads

Krijg antwoord op al jouw vragen van ervaren overnameadviseurs.

Ook interessant

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking.

Jeroen Huisman
+31 (0)6 46 75 10 38
Jeroen Huisman

Wat onze klanten zeggen

Het CvB heeft de OR van een ziekenhuis in de randstad advies gegeven inzake een voorgenomen overname door een derde partij, zodat zij als OR een gefundeerd oordeel konden geven over deze voorgenomen fusie/overname.
Gezondheidszorg - strategisch advies

Bel mij terug

Onze kantoren
Kantoor Maartensdijk
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Tolakkerweg 219
3738 JM Maartensdijk (De Bilt)
Kantoor Zwolle
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Govert Flinckstraat 1
8021 ET Zwolle
Direct contact

Telefoon: +31 (0)30 27 40 647
Fax: 084 - 22 46 911
E-mailadres: contact@cvbinfo.nl
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!