telefoonnummer +31 (0)30 27 40 647
Roelof Meijer
 

Roelof Meijer

 
T. +31 (0)6 53 25 36 30
 
 

Wat kan ik voor u betekenen?

Ik help ondernemers met persoonlijke financiële planning en het optimaliseren van financiële, juridische en fiscale structuren. Om een bedrijfsovername strategisch en tactisch goed te laten verlopen, achterhaal ik de ware argumenten en beweegredenen van alle betrokkenen in het overnameproces.
 
Door mijn ervaring met financiële planning kan ik ondernemers goed ondersteunen in de financiering van een bedrijfsoverdracht. Ik betrek hierbij ook de persoonlijke financiële situatie, omdat dit bij ondernemers vaak samen gaat.
 

Waarom Centrum voor Bedrijfsopvolging?

Bij bedrijfsopvolging en bedrijfsovername gaat het uiteindelijk om mensen. Ondernemers zijn mensen met een visie en een 'drive'. Deze drive vond ik ook bij de partners van het Centrum voor Bedrijfsopvolging (CvB). Gezamenlijk zetten wij ons elke dag in om andere ondernemers te helpen bij de belangrijkste beslissing(en) in hun ondernemerschap.
 
Kenmerkend voor het CvB is dat wij stuk voor stuk professionals zijn en erg goed samenwerken. Wij werken altijd in teams van twee adviseurs aan een opdracht. Zo kunnen wij niet alleen onze kennis en ervaring delen, maar ook de opdrachtgever zo goed mogelijk van dienst zijn. Wij zijn een veelzijdige groep, zodat u altijd een adviseur vindt die bij uw branche past of waar u de beste persoonlijke klik mee heeft.
 

Wie is Roelof Meijer?

Vlak voor de beurscrash van 1987 startte ik vol goede moed mijn financiële loopbaan. Bij Van Lanschot zou ik net een interne opleiding tot beleggingsadviseur beginnen, maar daar bracht de crash verandering in. Ik mocht wel wat anders doen en bewust koos ik voor persoonlijke financiële planning. Na mijn opleiding werd ik de derde financiële planner in Nederland en heb ik tientallen directeuren en managers begeleid met hun persoonlijke financiën.
 
Begin jaren '90 begon ik bij Schretlen & Co en kwam ik veelvuldig in aanraking met ondernemers. Dit was een boeiende tijd, waarin ik als lid van het managementteam de onderneming opbouwde tot de private bank van de Rabobank. Daarnaast was ik ook 'in het veld' werkzaam om ondernemers en hun partners te adviseren, vooral bij familiebedrijven.
 
Enkele jaren later ben ik gestart met MPF Adviesgroep, een adviespraktijk voor persoonlijke financiële planning. Daarnaast heb ik diverse andere initiatieven opgezet die raakvlakken hebben met persoonlijke financiën en media (mijn andere interesse), zoals:
 
Contact met Roelof Meijer
E. roelof.meijer@cvbinfo.nl
T. +31 (0)6 53 25 36 30
 

Waarom CVB?

Ondernemers hebben aan- gegeven dat ze graag met ons zaken doen:

Download de whitepaper

Ook interessant

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking.

Klaas Olijnsma
+31 (0)6 53 89 72 38
Klaas Olijnsma

Wat onze klanten zeggen

Groot bedrijf met meerdere merken beseft zich dat de som der delen minder waard is als het geheel, in verband met profiteren van elkaar sterkten en een aantal gecentraliseerde delen waar de onderliggende bedrijven mede van kunnen profiteren in hun markt. De DGA’s laten door het CvB een strategisch onderzoek verrichten wat hun toekomstige besturingsmodel zou moeten zijn. In het onderzoek is met meer dan tien bepalende managers middels interviews achterhaald wat de cultuur van de organisatie is en wat de toegevoegde waarde van eenieder is. Op basis van het strategisch advies wat door het CvB is uitgebracht hebben de DGA’s invulling kunnen geven aan hun wensen voor de toekomst met brede gedragenheid binnen de onderneming.
Handel - strategisch advies

Bel mij terug

Onze kantoren
Kantoor Maartensdijk
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Tolakkerweg 219
3738 JM Maartensdijk (De Bilt)
Kantoor Zwolle
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Govert Flinckstraat 1
8021 ET Zwolle
Direct contact

Telefoon: +31 (0)30 27 40 647
Fax: 084 - 22 46 911
E-mailadres: contact@cvbinfo.nl
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!