telefoonnummer +31 (0)30 27 40 647
Anne Marie van Oldeniel
 
 

Anne Marie van Oldeniel

 
 
T. +31 (0)6 835 23 889
 
Wat kan ik voor u betekenen
Mijn drijfveer is om mijn klanten te faciliteren om te kunnen excelleren in hun vakgebied. Daarvoor bied ik advies/coaching, training en opleiding. Ook ben ik een MfN geregistreerd mediator. Er zijn drie specifieke thema's die vaak terugkomen in mijn opdrachten: samenwerken en coöperatie, ondernemen en ondernemerschap en bestuurlijke thema's. Het gezins- en familiebedrijf heeft mijn bijzondere interesse door de sociaal-/economische dynamiek. Ik richt me in mijn werk altijd op het hele systeem en probeer de kleinste details aandacht te geven omdat die vaak grote waarde hebben en het effect en de tevredenheid van het beoogde resultaat sterk kunnen beïnvloeden.

Klanten ervaren mij als iemand die:
  • Oprecht geïnteresseerd is in de ander;
  • Toekomst- en oplossingsgericht is;
  • Hard op de inhoud is en zacht op de relatie;
  • Ook in complexe situaties een open werksfeer weet te bereiken.

Waarom CVB?
Ik houd van samenwerken. Daarom verbind ik me aan strategische partners is mijn netwerk. Bij het CvB vind ik aansluiting bij de doelgroep en de manier van werken. De tijd nemen voor een goed gesprek middenin de dynamiek van het ondernemerschap en de toekomst van de onderneming vind ik erg uitdagend. Zo wordt maatwerkgeboden en krijgt de ondernemer de kans om zelf te excelleren en het beste uit zichzelf en de onderneming te halen. Dat proces faciliteer ik graag, omdat ik de overtuiging heb dat iedereen het beste uit zichzelf/de onderneming kan halen en de juiste keuzes maakt als daar tijd en aandacht voor genomen wordt. Ook of misschien wel júist bij bedrijfsopvolging.

Wie is Anne Marie van Oldeniel-Boerhof
Ik ben een ervaren trainer, adviseur en sinds 2017 ook mediator. Sinds 2011 heb ik mijn eigen bedrijf en ik ben afkomstig uit een familiebedrijf in het MKB.
Mijn werkervaring is een unieke combinatie tussen managen, ondernemen en besturen. Ondernemers, toezichthouders en bestuurders/politici zijn mijn klanten. Ik heb een scherp oog voor details in menselijk gedrag, weet dat te benoemen en er vragen over te stellen. Deze details worden deel van het gesprek en bieden toegang tot de gewenste ontwikkeling. Ik ben procesgericht, gestructureerd en werk in duidelijke stappen. De regie ligt altijd bij de opdrachtgever. Ik schakel gemakkelijk van abstract naar concreet en omgekeerd en weet in complexe situaties een open werkrelatie op te bouwen.  

Waarom CVB?

Ondernemers hebben aan- gegeven dat ze graag met ons zaken doen:

Handige Downloads

Krijg antwoord op al jouw vragen van ervaren overnameadviseurs.

Ook interessant

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking.

Han Prins
+31 (0)6 55 78 02 36
Han Prins

Wat onze klanten zeggen

DGA wil zijn bedrijf verkopen, loopt tegen zijn pensioen aan. Het CvB heeft na het opstellen van een waardering en prijs bepaling de strategie opgesteld. Voorts een uitvoerig verkoopmemorandum gemaakt en actief op zoek naar potentiele kopers. Ondernemer kon door blijven gaan waar hij goed is was, namelijk het leiden van zijn bedrijf. Het CvB heeft uiteindelijk een koper gevonden en case succesvol afgerond. 
Loonadministratiebedrijf - verkoop bedrijf

Bel mij terug

Onze kantoren
Kantoor Maartensdijk
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Tolakkerweg 219
3738 JM Maartensdijk (De Bilt)
Kantoor Zwolle
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Govert Flinckstraat 1
8021 ET Zwolle
Direct contact

Telefoon: +31 (0)30 27 40 647
Fax: 084 - 22 46 911
E-mailadres: contact@cvbinfo.nl
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!