telefoonnummer +31 (0)30 27 40 647
Iñez van Boxtel
 

Iñez van Boxtel

 
T. +31 (0)6 51 79 62 11
 
 

Waarmee kan ik u helpen?

Mijn naam is Iñez van Boxtel, ondernemer, adviseur, sparringpartner & coach voor ondernemers. Gespecialiseerd in het begeleiden van de familiebelangen tijdens een bedrijfsopvolging. Door mijn passie voor het ondernemerschap, familiedynamiek  en veranderprocessen binnen een organisatie ondersteun ik de ondernemer mentaal tijdens het totale proces bij de bedrijfsopvolging vanuit mijn expertise organisatie psychologie en verandermanagement binnen de familiedynamiek.
Ik bied ondernemers die nadenken over een mogelijke bedrijfsopvolging of grote interne veranderprocessen een helder en transparant plan van aanpak waarbij alle belangen (bedrijf, vermogen en familie) in het overnameproces worden meegenomen. Dit brengt rust en een transparante visie over de toekomstmogelijkheden. Hiermee ontzorg ik met mijn expertise de ondernemer en zijn familie. Ook als de processen emotioneel zwaarder ervaren worden dan verwacht.
 
Mijn specialisatie is:
  • Bedrijfsopvolging en familieoverdracht.
  • Training en coaching in leiderschap & eigenaarschap ontwikkeling nieuwe generatie.
  • Conflict bemiddeling bij botsende familie en bedrijfsbelangen.
  • Strategische onderzoek interne organisatie.
  • Procesbegeleiding en bewaken bedrijfscultuur en familiewaarden voor, tijdens en na de overdracht.
 
Opdrachtgevers ervaren mij als:
  • Fijngevoelig in te leven in problemen en te analyseren met gepaste professionele zorgzaamheid;
  • Vaardig, doortastend en kundig;
  • Heeft belang van alle partijen goed voor ogen en handelt daarnaar;
  • Komt met een duidelijke plan van aanpak en weet haarfijn, haar vinger op de zere plek te leggen en komt dan met een passende oplossing.
 

Waarom Centrum voor Bedrijfsopvolging?

Het werken met een team van specialisten die allemaal de passie en een “drive” hebben voor het beste resultaat voor de ondernemer en zijn onderneming vind ik uniek. Iedere partner is betrokken en heeft een sterk platform en netwerk. Hierdoor maken wij als team veel mogelijk met daadkrachtige ondersteuning en een helder plan van aanpak. Het Centrum voor Bedrijfsopvolging is “de partij” voor alle vragen rondom een bedrijfsoverdracht en daar passende ondersteuning bij te bieden.
 

Wie is Iñez van Boxtel?

Ruim 28 jaar ervaring in het ondernemerschap, in 3 verschillende branches en 2 eigen bedrijven.
Bouw, Retail, Beauty & Wellness en de top van de Horeca zijn de branches waar ik als ondernemer en/of als trainer veel begeleidingstrajecten heb uitgevoerd. Gepassioneerde ondernemers begeleidt naar een gezonder bedrijfsresultaat en een plan van aanpak opgesteld naar overname / verkoop van de onderneming.
 
Na mijn studie Bedrijfskunde voor speciaalzaken, HBO Marketing & Sales, organisatie psychologie,  persoonlijke ontwikkeling processen en cognitieve gedragstrainingen heb ik veel ondernemers ondersteund tijdens grote veranderingen bij een bedrijfsopvolging. Daarmee focus ik mij tijdens het werk op de gedragsdynamiek en de sociale vaardigheden en capaciteiten binnen de organisatie. Daar zit de slagkracht voor de succesvolle ontwikkeling bij veranderprocessen. Ik deel graag mijn kennis, expertise en ervaring met de ondernemer en zijn onderneming die het beste resultaat uit de bedrijfsopvolging wil realiseren!
 
Contact met Iñez van Boxtel
E. inez.vanboxtel@cvbinfo.nl
T. +31 (0)6 51 79 62 11
 

Waarom CVB?

Ondernemers hebben aan- gegeven dat ze graag met ons zaken doen:

Handige Downloads

Krijg antwoord op al jouw vragen van ervaren overnameadviseurs.

Ook interessant

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking.

Klaas Olijnsma
+31 (0)6 53 89 72 38
Klaas Olijnsma

Wat onze klanten zeggen

Een typisch familie bedrijf: ouders willen het bedrijf overdragen aan een van de kinderen. Het CvB heeft middels een vooronderzoek gekeken hoe de ouders, de key-personen binnen het bedrijf, de beoogde overnemende zoon maar ook de kinderen hier tegenover staan. En vervolgens een advies gegeven hoe deze overdracht het beste zou kunnen geschieden en een stappenplan opgesteld.  
Elektro installatiebedrijf - familie overdracht

Bel mij terug

Onze kantoren
Kantoor Maartensdijk
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Tolakkerweg 219
3738 JM Maartensdijk (De Bilt)
Kantoor Zwolle
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Govert Flinckstraat 1
8021 ET Zwolle
Direct contact

Telefoon: +31 (0)30 27 40 647
Fax: 084 - 22 46 911
E-mailadres: contact@cvbinfo.nl
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!