telefoonnummer +31 (0)30 27 40 647
Wendy Bent
 

Wendy Bent

 
T. +31 (0)6 221 43 775
 
Waarmee kan ik helpen?
Ondernemers helpen om beweging te creëren in hun situatie, is iets dat ik graag doe. Ik doe dit vanuit mijn interesse in menselijke gedrag en vanuit mijn ervaring als executive coach en accountant. Samen met de ondernemer kijken we naar het geheel van zijn of haar situatie. Waarbij zowel mensen als onderneming belangrijk zijn. Als het gehele plaatje voor de ondernemer zichtbaar wordt, ontstaat er zicht op de onderwerpen die aangepakt dienen te worden voor beweging. Dit hele proces begeleid ik met zorgvuldigheid en oog voor de wensen van betrokkenen. Met als doel dat betrokken tevreden op het proces van bedrijfsopvolging kunnen terugkijken.
 
Waarom CvB?
Het CvB gaat op zoek naar hetgeen belangrijk is voor de klant bij een bedrijfsopvolging. Waarbij er zowel aandacht is voor de ondernemer als de onderneming. Deze uitgangspositie maakt dat ik me thuis voel bij het CvB. Tijd nemen aan de basis van het werk en het leren kennen van de klant maakt dat je daarna betere beslissingen kunt nemen. Bedrijfsopvolging is niet iets dat je er even bij doet. Het is vaak een langdurig proces, dat aandacht en tijd vergt, maar ook de nodige begeleiding. Begeleiding door mensen die begrijpen wat er speelt en een passende gesprekspartner voor de ondernemer kunnen zijn in de spannende tijd van bedrijfsopvolging.
 
Wie is Wendy Bent?
Gedurende de 25 jaar die ik werkzaam was als accountant (AA) in het MKB, ben ik altijd op zoek geweest naar de mens achter de cijfers. Het gesprek aangaan over wat iemand bezig houdt, om vervolgens te zien dat er beweging komt, geeft me voldoening.
Sinds 2013 werk ik ook als executive coach (MSc) en begeleid ik ondernemers bij diverse vraagstukken. Mijn uitgangspunt hierbij is dat een ondernemer heel goed weet wat belangrijk voor hem of haar of voor de onderneming is. Ik geef als coach dan ook geen advies, ik begeleid de ondernemer in de zoektocht naar wat er nodig is om zelf de stap te kunnen zetten die gewenst is.
De veelheid aan branches waarvoor ik heb mogen werken als accountant en coach (zelfstandig sinds 2005), in combinatie met mijn creativiteit en verbindingskracht zorgen altijd weer voor nieuwe perspectieven en oplossingen. Dit zet ik ook graag voor mijn klanten in.
 
Naast het genieten van mijn werk, zijn lezen, yoga, aikido en vrienden belangrijk voor me. Dit is voor mij ontwikkeling van mijn lichaam en geest. Daarnaast houd ik erg van koken en de avond is compleet als we samen met vrienden kunnen genieten van het eten. 

Waarom CVB?

Ondernemers hebben aan- gegeven dat ze graag met ons zaken doen:

Handige Downloads

Krijg antwoord op al jouw vragen van ervaren overnameadviseurs.

Ook interessant

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking.

Laurens Snoek
06 4426 0009
Laurens Snoek

Wat onze klanten zeggen

Een typisch familie bedrijf: ouders willen het bedrijf overdragen aan een van de kinderen. Het CvB heeft middels een vooronderzoek gekeken hoe de ouders, de key-personen binnen het bedrijf, de beoogde overnemende zoon maar ook de kinderen hier tegenover staan. En vervolgens een advies gegeven hoe deze overdracht het beste zou kunnen geschieden en een stappenplan opgesteld.  
Elektro installatiebedrijf - familie overdracht

Bel mij terug

Onze kantoren
Kantoor Maartensdijk
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Tolakkerweg 219
3738 JM Maartensdijk (De Bilt)
Kantoor Zwolle
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Govert Flinckstraat 1
8021 ET Zwolle
Direct contact

Telefoon: +31 (0)30 27 40 647
Fax: 084 - 22 46 911
E-mailadres: contact@cvbinfo.nl
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!