telefoonnummer +31 (0)30 27 40 647
Willem van der Meer de Walcheren
 

Willem van der Meer de Walcheren 

 
T. +31 (0)6 51 29 63 36
 
 

Waarmee kan ik u helpen?

Heeft u als ondernemer een juridisch conflict of wilt u advies bij een bedrijfsovername? Als ervaren jurist en betrokken mediator begeleid ik u zonder omwegen om snel tot de kern van een zaak te komen en geef ik u bruikbare oplossingen en adviezen.
 
Door mijn rechtenstudie en ervaring als jurist en advocaat kan ik zeggen dat ik een zeer gedegen kennis heb van recht en de rechtspraktijk. Als ervaren mediator lukt het me bijna altijd om geschikte oplossingen te vinden voor problemen de eerst onoverbrugbaar leken.
 

Waarom Centrum voor Bedrijfsopvolging?

Onafhankelijkheid is een belangrijk begrip in de werkwijze van het Centrum voor Bedrijfsopvolging (CvB). Dit is ook een van de redenen dat ik graag binnen het CvB samenwerk met andere deskundige professionals op het gebied van bedrijfsovername en bedrijfsoverdracht.
 
Bij een bedrijfsovername staan bij het CvB uw belangen als opdrachtgever altijd centraal, maar wij hebben ook zeker oog voor de belangen van de andere partijen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij deze goed met elkaar in balans brengen.
 

Wie is Willem van der Meer de Walcheren?

Na mijn rechtenstudie, met de bijvakken massacommunicatie en toneelwetenschappen, begon ik mijn loopbaan in de media. Ik ben jarenlang bij zowel commerciële als publieke omroepen werkzaam geweest als jurist en manager.
 
Nog steeds ben ik advocaat en mediator, waarbij ik ben gespecialiseerd in het ondernemingsrecht in al zijn facetten. Mijn maatschappelijke betrokkenheid blijkt onder meer uit de bestuurlijke en toezichthoudende functies die ik bijvoorbeeld in de zorgsector bekleed. 
 
Contact met Willem van der Meer de Walcheren
E. willem.vandermeerdewalcheren@cvbinfo.nl
T. +31 (0)6 51 29 63 36
 

Waarom CVB?

Ondernemers hebben aan- gegeven dat ze graag met ons zaken doen:

Handige Downloads

Krijg antwoord op al jouw vragen van ervaren overnameadviseurs.

Ook interessant

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking.

Jeroen Huisman
+31 (0)6 46 75 10 38
Jeroen Huisman

Wat onze klanten zeggen

DGA wil zijn bedrijf verkopen, loopt tegen zijn pensioen aan. Het CvB heeft na het opstellen van een waardering en prijs bepaling de strategie opgesteld. Voorts een uitvoerig verkoopmemorandum gemaakt en actief op zoek naar potentiele kopers. Ondernemer kon door blijven gaan waar hij goed is was, namelijk het leiden van zijn bedrijf. Het CvB heeft uiteindelijk een koper gevonden en case succesvol afgerond. 
Loonadministratiebedrijf - verkoop bedrijf

Bel mij terug

Onze kantoren
Kantoor Maartensdijk
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Tolakkerweg 219
3738 JM Maartensdijk (De Bilt)
Kantoor Zwolle
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Govert Flinckstraat 1
8021 ET Zwolle
Direct contact

Telefoon: +31 (0)30 27 40 647
Fax: 084 - 22 46 911
E-mailadres: contact@cvbinfo.nl
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!