Wij zoeken nieuwe (ervaren) partners

Wij zoeken nieuwe (ervaren) partners

Als Centrum voor Bedrijfsopvlging zijn we sinds 2004 ieder jaar een beetje gegroeid. Inmiddels zijn we met  20 partners en associés en zijn we nog lang niet klaar. We gaan verder. Gedreven verder bouwen, want we willen groter, sterker en nog beter worden.

Dat kunnen we niet alleen, dat doen we samen en mogelijk met jou!

Wat daarbij komt kijken vertellen we hierna. Spreekt het je aan dan horen we graag van je. Op meerdere momenten nodigen we je uit contact op te nemen. 

 

Word Partner of associé bij het Centrum voor Bedrijfsopvolging

Als CvB-partner ben je de spil van onze organisatie en ons gezicht in de markt. Als ondernemer en kenner van de regio acquireer je opdrachten die je vervolgens samen met een of meerdere collega's uitvoert. Onze manier van werken sluit naadloos op jouw inspanningen aan. Intensief samenwerkend begeleid je ondernemers succesvol in de realisatie van hun wens tot (ver)koop, overdracht van bedrijven.

 

Waar staan we als Centrum voor Bedrijfsopvolging voor?

Als CvB-partner werk je onder de vlag van een sterke naam. Sinds 2004 bewijzen we iedere dag dat de (ver)koop of overdracht van een bedrijf topsport is. Dat doen we succesvol getuige onze groei en daar zijn we met zijn allen trots op. We laten zien dat een moeilijk proces goed en professioneel doorlopen kan worden met aandacht voor zowel de ondernemer(s) als de onderneming. Onafhankelijk en persoonlijk, dicht bij onze opdrachtgevers positioneren we ons als mentaal marktleider.

 

Meld je direct aan als CvB-partner?

Ben jij een ondernemende specialist en wil je als dealmaker Fusie en Overname-trajecten succesvol realiseren als het lokale gezicht van Centrum voor Bedrijfsopvolging in jouw omgeving? Ben jij die professional die ondernemers de rust, kennis en ervaring biedt waardoor zij tot de beste besluiten komen bij aan- en verkoop van bedrijven? Lees dan verder en word partner bij het Centrum voor Bedrijfsopvolging.

 

Wat ga ik doen als Fusie & Overname specialist?

Als CvB-partner ben je continu op zoek naar nieuwe kansen in de markt. Lokaal is je expertise duidelijk zichtbaar en werk je aan de bekendheid van jezelf en het CvB. Creativiteit, kennis en commercieel initiatief nemen zijn daarbij belangrijk zodat steeds meer ondernemers het CvB leren kennen.

 

Werken in de markt van bedrijfsoverdrachten betekent houden van het vak. Je werkt dagelijks met DGA's van mooie MKB-bedrijven en maakt van dichtbij hun wel en wee als "trusted advisor". In de uitdagende periode voor een verkoop of overname ben jij de steun en toeverlaat van de ondernemer en zorg je er voor dat alles goed wordt geregeld. Je inventariseert de wensen, brengt risico's en de markt in kaart. Vervolgens zoek je de onderneming om te (ver)kopen, begeleid de onderhandelingen, due dilligence, financiering  van de transactie, organiseer je de overdacht. De klantrelatie staat bij het CvB voorop; ondernemers / opdrachtgevers moeten voelen dat zij op jou kunnen rekenen. Daarom ben je niet alleen voor en tijdens, maar ook na de (ver)koop de steun en toeverlaat voor de opdrachtgever.

 

Benieuwd naar de mensen achter het Centrum voor bedrijfsopvolging? Bel dan met Anton Verbunt op +31 (0)6 27 033 331 of Richard Temmink op +31 (0)6 22 564 540.

  

Wie zoeken wij?

Ben jij ondernemend, bedrijfskundig onderlegd en een bekend gezicht bij de ondernemers in jouw regio? Dan ben jij de CvB-partner die wij zoeken.

 

Vrijheid in verbondenheid om als CvB-partner zelfstandig te kunnen opereren, is belangrijk voor jou. Een mooie praktijk opbouwen is wat je wilt. Maar wel met het voordeel dat je deel uitmaakt van een professionele en ervaren organisatie. Jij begeleidt uitdagende trajecten waar de overdracht van bedrijven in centraal staan en bewerkt de markt in jouw omgeving en samen doen we de rest. Zo brengen we gezamenlijk bedrijven naar een volgende generatie van ondernemers. Professioneel, betrokken, vakkundig, integer en betrouwbaar, met een lach en soms een traan. Want de overdacht van een bedrijf is voor onze opdrachtgevers ongelofelijk belangrijk. Wij willen, samen met jou, hierin het verschil maken.

 

Wie zoeken wij:

 

Heb je hier vragen over, of wil je meer informatie? Bel dan met Anton Verbunt op +31 (0)6 27 033 331 of Richard Temmink op +31 (0)6 22 564 540.

 

Het Centrum voor Bedrijfsopvolging

CvB behoort tot de grote Fusie en Overname specialisten in Nederland. Om ons marktaandeel te behouden en te vergroten, werkt CvB met partners. De CvB-partner is de spil van de organisatie, gefaciliteerd door en vanuit onze vestigingen in Maartensdijk en Zwolle.

 

Als CvB-partner werk je landelijk vanuit je eigen woonplaats of op een van onze kantoren. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van jouw opdrachten. Dit doe je in veel gevallen samen met één of twee partners, afhankelijk van de grootte en complexiteit van een opdracht.

 

Het CvB faciliteert jou zodat jij je kunt concentreren op onze opdrachtgevers en het realiseren van kwalitatief hoogwaardige projecten.

 

Wat bieden wij jou?

 

Hoe word ik CvB-partner bij CvB?

Partner worden bij het CvB? Dat doen we samen. Binnen de selectieprocedure vinden wij jouw aandeel namelijk net zo belangrijk als die van ons. Jij beslist of onze kwaliteiten goed genoeg zijn en wij beslissen of jij de ideale CvB-partner voor ons bent. Zo beoordelen we na elke stap in de selectieprocedure of de verwachtingen van beide kanten zijn waargemaakt. Is dat het geval dan gaan we met elkaar in zee vanuit een heldere commitment over en weer.

 

CvB-partner in twee stappen

CvB heeft voor haar CvB-partners het 'CvB-partner in 2 stappen' model ontwikkeld. Kwaliteit is een essentieel onderdeel van de dienstverlening van CvB. Het hoge niveau kunnen we behouden door een uitgebreid en professioneel stappenplan aan te bieden. De twee onderdelen succesvol afgerond? Dan ben jij 'klaar voor de start'.

 

Opstellen van ondernemingsplan

 

(Vliegende) Start

 

Heb je hier vragen over, of wil je meer informatie? Bel dan met Anton Verbunt op +31 (0)6 27 033 331 of Richard Temmink op +31 (0)6 22 564 540.

 

Waarom CVB?

Ondernemers hebben aan- gegeven dat ze graag met ons zaken doen:

Handige Downloads

Krijg antwoord op al jouw vragen van ervaren overnameadviseurs.

Ook interessant

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking.

Evert van Nass
+31 (0)6 12 57 87 79
Evert van Nass

Wat onze klanten zeggen

Familiebedrijf met een historie van meer dan 100 jaar zoekt opvolging. Binnen de familie bleek geen geschikte kandidaat te zijn. Uiteindelijk is het bedrijf aan het zittende management overgedragen. Het CvB heeft een constructie gemaakt zodanig dat de oud eigenaar met een gerust hart een deel van de koopsom in het bedrijf kon laten.
Afbouw- en schildersbedrijf - MBO

Bel mij terug

Onze kantoren
Kantoor Maartensdijk
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Tolakkerweg 219
3738 JM Maartensdijk (De Bilt)
Kantoor Zwolle
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Govert Flinckstraat 1
8021 ET Zwolle
Direct contact

Telefoon: +31 (0)30 27 40 647
Fax: 084 - 22 46 911
E-mailadres: contact@cvbinfo.nl
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!