Klantreferenties

Klantreferenties

In de 15 jaar dat we als bureau actief zijn hebben we ontzettend veel verschillende ondernemingen mogen begeleiden. Het merendeel succesvol, maar soms helaas ook een casus waar we het doel niet (volledig) bereikt hebben. Ook dat hoort bij spel.
 
Die ervaringen in combinatie met de zeer gevarieerde achtergrond en expertise van onze partners / adviseurs maakt dat we in bijna iedere branche ervaring hebben. Dat schreeuwen we niet van de daken. Onze opdrachtgevers geven meestal de voorkeur om niet met naam en toenaam tentoongesteld te worden.
 
Koop en verkoop van bedrijven ligt in veel gevallen gevoelig en is sterk verbonden met de eigenaren van die ondernemingen. Hiermee rekening houdend willen we u toch een indruk geven van waar we in gewerkt hebben. Er is daarom gekozen voor een niet traceerbare beschrijving van opdrachten die we uitgevoerd hebben. U krijgt daarmee een goede indruk van onze activiteiten zonder dat we de privacy van onze opdrachtgevers in gevaar brengen. Het is immers niet voor niets dat veel ondernemers zich zeer ongemakkelijk voelen over zaken als het UBO register.
 
Via het aanklikken van deze link komt u bij de individuele beschrijving van onze opdrachten uit.
 

Waarom CVB?

Ondernemers hebben aan- gegeven dat ze graag met ons zaken doen:

Handige Downloads

Krijg antwoord op al jouw vragen van ervaren overnameadviseurs.

Ook interessant

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking.

Hans de Leeuw
+31 (0)6 53 32 34 94
Hans de Leeuw

Wat onze klanten zeggen

Communicatiebureau wil zich voorbereiden op verkoop omwille van leeftijd van de directeur/eigenaar. Er is onderzocht wat de wensen qua tijdspad, financiën, fiscaliteit, waarde, enzovoorts zijn. Daarnaast is onderzocht of het MT voldoende kwaliteiten heeft om een goede overdracht te realiseren. Het CvB heeft naar aanleiding van het onderzoek adviezen gegeven en is nadien gestart met procesbegeleiding, om het bedrijf volledig klaar te maken voor verkoop. 
Communicatiebureau - strategisch verkoop

Bel mij terug

Onze kantoren
Kantoor Maartensdijk
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Tolakkerweg 219
3738 JM Maartensdijk (De Bilt)
Kantoor Zwolle
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Govert Flinckstraat 1
8021 ET Zwolle
Direct contact

Telefoon: +31 (0)30 27 40 647
Fax: 084 - 22 46 911
E-mailadres: contact@cvbinfo.nl
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!