Transparante kostenstructuur

Transparante kostenstructuur

Het Centrum voor Bedrijfsopvolging is geen overheidsinitiatief en moet dus zelf haar kosten dekken. Omdat een optimale samenwerking met u zeer gebaat is bij helderheid en duidelijkheid, werken wij altijd met duidelijke afspraken vooraf. Dat voorkomt vervelende verrassingen.

Veelal wordt de 1ste fase van een opdracht (inventarisatie wensen, opstellen (ver)koopmemorandum, zoekprofiel en eerste waardebepaling) tegen een vast tarief voor u afgewikkeld. Voor het vervolg (zoeken, vinden, onderhandelen, uitwerken, afronden) offeren we vaak een combinatie van gewerkte uren tegen een (verlaagd) uurtarief en een zogenaamde succesfee. De succesfee is bij verkoop gelijk aan een klein percentage van de vastgelegde totale transactiewaarde. 

Bij aankoop worden er afspraken op maat gemaakt. Uiteraard wordt een succesfee alleen uitbetaald indien de (ver)koop daadwerkelijk tot stand komt. Andere afspraken over de beloning zijn bespreekbaar. Zolang we er samen vooraf maar duidelijkheid over hebben.

Geen financieel belang

U bent in de eerste fase het meest gebaat bij een onafhankelijke en ervaren sparringpartner die geen financieel belang heeft bij eventuele verkoop van, of winst uit uw onderneming, anders dan het uitvoeren van uw wensen. Als u met het CvB samenwerkt, huurt u slechts veel kennis en ervaring in op het gebied van bedrijfsoverdracht. Het CvB heeft met geen enkele partij provisieafspraken of andere afspraken die de onafhankelijkheid van het CvB kunnen schaden. Het CvB houdt van open en helder zaken doen.

Hoe nu verder?

Waarom CVB?

Ondernemers hebben aan- gegeven dat ze graag met ons zaken doen:

Handige Downloads

Krijg antwoord op al jouw vragen van ervaren overnameadviseurs.

Ook interessant

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking.

Klaas Olijnsma
+31 (0)6 53 89 72 38
Klaas Olijnsma

Wat onze klanten zeggen

ICT bedrijf wil zijn activiteiten uitbreiden en wordt geholpen door het CvB, zodat er in alle anonimiteit contact kan worden gezocht met potentiële klanten. Op dit moment zijn voor deze klant al twee partijen aangekocht die naar volle tevredenheid zijn geïntegreerd in de onderneming. Het gehele proces van begin tot eind is door het CvB begeleid.
ICT - aankoopadvies

Bel mij terug

Onze kantoren
Kantoor Maartensdijk
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Tolakkerweg 219
3738 JM Maartensdijk (De Bilt)
Kantoor Zwolle
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Govert Flinckstraat 1
8021 ET Zwolle
Direct contact

Telefoon: +31 (0)30 27 40 647
Fax: 084 - 22 46 911
E-mailadres: contact@cvbinfo.nl
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!