Transparante kostenstructuur

Transparante kostenstructuur

Het Centrum voor Bedrijfsopvolging is geen overheidsinitiatief en moet dus zelf haar kosten dekken. Omdat een optimale samenwerking met u zeer gebaat is bij helderheid en duidelijkheid, werken wij altijd met duidelijke afspraken vooraf. Dat voorkomt vervelende verrassingen.

Veelal wordt de 1ste fase van een opdracht (inventarisatie wensen, opstellen (ver)koopmemorandum, zoekprofiel en eerste waardebepaling) tegen een vast tarief voor u afgewikkeld. Voor het vervolg (zoeken, vinden, onderhandelen, uitwerken, afronden) offeren we vaak een combinatie van gewerkte uren tegen een (verlaagd) uurtarief en een zogenaamde succesfee. De succesfee is bij verkoop gelijk aan een klein percentage van de vastgelegde totale transactiewaarde. 

Bij aankoop worden er afspraken op maat gemaakt. Uiteraard wordt een succesfee alleen uitbetaald indien de (ver)koop daadwerkelijk tot stand komt. Andere afspraken over de beloning zijn bespreekbaar. Zolang we er samen vooraf maar duidelijkheid over hebben.

Geen financieel belang

U bent in de eerste fase het meest gebaat bij een onafhankelijke en ervaren sparringpartner die geen financieel belang heeft bij eventuele verkoop van, of winst uit uw onderneming, anders dan het uitvoeren van uw wensen. Als u met het CvB samenwerkt, huurt u slechts veel kennis en ervaring in op het gebied van bedrijfsoverdracht. Het CvB heeft met geen enkele partij provisieafspraken of andere afspraken die de onafhankelijkheid van het CvB kunnen schaden. Het CvB houdt van open en helder zaken doen.

Hoe nu verder?

Waarom CVB?

Ondernemers hebben aan- gegeven dat ze graag met ons zaken doen:

Handige Downloads

Krijg antwoord op al jouw vragen van ervaren overnameadviseurs.

Ook interessant

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking.

Hans de Leeuw
+31 (0)6 53 32 34 94
Hans de Leeuw

Wat onze klanten zeggen

Tandarts wil na ruim dertig jaar af van het ondernemerschap. Maar hij vindt tandarts nog steeds het mooiste beroep dat er is. Na een uitgebreid vooronderzoek kan het CvB aan de slag. Er volgt een zorgvuldig zoekproces met als resultaat een jonge onderneming die bouwt aan een keten van hoogstaande tandartspraktijken. De praktijk wordt overgenomen en de tandarts blijft nog enkele jaren aan. Missie geslaagd!
Tandartspraktijk - verkoop

Bel mij terug

Onze kantoren
Kantoor Maartensdijk
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Tolakkerweg 219
3738 JM Maartensdijk (De Bilt)
Kantoor Zwolle
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Govert Flinckstraat 1
8021 ET Zwolle
Direct contact

Telefoon: +31 (0)30 27 40 647
Fax: 084 - 22 46 911
E-mailadres: contact@cvbinfo.nl
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!