telefoonnummer +31 (0)30 27 40 647
Aankoop van een bedrijf

Aankoop van een bedrijf

Het Centrum voor Bedrijfsopvolging is een allround en ervaren dienstverlener bij het verkopen of kopen van een bedrijf. Maar ook bij familieopvolging, of financiering. Vijftien adviseurs, allen zelf onder­nemer, hebben zich gespecialiseerd in de diverse aspecten van aan-, verkoop en overdracht van bedrijven. Zij spreken de taal van de ondernemer en zijn inzet­baar voor zowel het gehele overnameproces als voor specifieke vraagstukken, zoals financieringen. Onze adviseurs zijn zeer ervaren en beschikken elk afzonderlijk over een of meer specialismen.
 
Groeiplannen?
Uw bedrijf of bedrijvengroep doet het goed, maar u wilt sneller groeien. Door een overname bijvoorbeeld. Daar komt veel bij kijken. Hoe vindt u een bedrijf dat goed bij uw ambities past. Doet u zelf de research? En wat dan, legt u zelf contact, met als risico dat de prijs omhoog gaat, omdat men weet dat u belangstelling heeft? Hoe weet u of de vraagprijs reëel is en wie doet de onderhandelingen? Stel dat de huidige eigenaar nog een tijdje aan boord wil blijven, of juist onmiddellijk wil stoppen? Vooronderzoek, waardebepaling, zoeken van de geschikte bedrijven, onderhandelen, de financiering regelen en alles keurig afronden. Dat is nu precies het werk van het Centrum voor Bedrijfsopvolging.
 
Een bedrijf kopen? Doe het professioneel en neem geen onnodige risico's
Het CvB begeleidt veel aankopen van ondernemingen. Zowel door een bedrijf als door een MBI of MBO kandidaat. Daar komen dezelfde uitdagingen bij kijken als bij de verkoop van een onderneming. U zit dan alleen wel aan de andere kant van de tafel. Ervaring met dergelijke trajecten is van groot belang om te voorkomen dat u teveel betaalt, of na de koop voor vervelende verrassingen komt te staan. Om uw gedachten vooraf al te ordenen hebben we een korte checklist voor bedrijfsovername. 

Maak nu kennis met het CvB
Het Centrum voor Bedrijfsopvolging is een prominente speler op de Nederlandse markt als het om aankoop, verkoop en opvolging van bedrijven gaat. Ook als het een buitenlandse transactie betreft. Vijftien adviseurs, allen zelf onder­nemer, hebben zich gespecialiseerd in de diverse aspecten van aan-, verkoop en overdracht van bedrijven. Zij spreken de taal van de ondernemer en zijn inzet­baar voor zowel het gehele overnameproces als voor specifieke vraagstukken, zoals financieringen. Onze adviseurs zijn zeer ervaren en beschikken elk afzonderlijk over een of meer specialismen.
 
Een succesvolle aankoop van een bedrijf vereist deskundigheid, openheid en wederzijds vertrouwen. Dat begint met een goed en vrijblijvend gesprek. Graag nodigen wij u daarvoor uit, bel +31 (0)30 27 40 647 voor een afspraak en maak kennis met onze adviseurs.

Waarom CVB?

Ondernemers hebben aan- gegeven dat ze graag met ons zaken doen:

Download de whitepaper

Als ik het bedrijf binnen de familie wil houden, vraag ik in ieder geval wel een deskundige aan tafel.

Download Download onze brochure voor meer informatie hierover.

Ook interessant

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking.

Rob Coppens
+31 (0)6 55 85 35 90
Rob Coppens

Wat onze klanten zeggen

Groot bedrijf met meerdere merken beseft zich dat de som der delen minder waard is als het geheel, in verband met profiteren van elkaar sterkten en een aantal gecentraliseerde delen waar de onderliggende bedrijven mede van kunnen profiteren in hun markt. De DGA’s laten door het CvB een strategisch onderzoek verrichten wat hun toekomstige besturingsmodel zou moeten zijn. In het onderzoek is met meer dan tien bepalende managers middels interviews achterhaald wat de cultuur van de organisatie is en wat de toegevoegde waarde van eenieder is. Op basis van het strategisch advies wat door het CvB is uitgebracht hebben de DGA’s invulling kunnen geven aan hun wensen voor de toekomst met brede gedragenheid binnen de onderneming.
Handel - strategisch advies

Bel mij terug

Onze kantoren
Kantoor Maartensdijk
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Tolakkerweg 219
3738 JM Maartensdijk (De Bilt)
Kantoor Zwolle
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Govert Flinckstraat 1
8021 ET Zwolle
Direct contact

Telefoon: +31 (0)30 27 40 647
Fax: 084 - 22 46 911
E-mailadres: contact@cvbinfo.nl
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
OKE! Cookies toestaan