Begeleiding bij het verkopen van uw bedrijf

Begeleiding bij het verkopen van uw bedrijf

Onze 19 ervaren adviseurs staan u bij tijdens het verkopen van uw bedrijf

Totale ontzorging bij het verkopen van een bedrijf

Het verkopen van uw bedrijf en de overdracht is een ingrijpend proces waarin talloze facetten een rol spelen. Wat is de waarde van het bedrijf dat u heeft opgebouwd en kunt u deze waarde nog verhogen? Waar en wie is de koper? Hoe vindt ik die? Hoe wordt de overname gefinancierd? Kan het überhaupt worden gefinancierd? Wat gebeurt er met mijn personeel? Wat ga ik doen na de verkoop? Kunnen we doorleven zoals we dat gewend zijn? Onze ervaren adviseurs zijn er voor u om deze vragen te structureren en te beantwoorden.

Kennismaking en begeleiding

Elke verkoop is uniek. In een vooronderzoek leren wij u als ondernemer, uw onderneming, de specifieke markt waarin u opereert, de historie van het bedrijf, de financiën en de vooruitzichten kennen. Na een sterkte-zwakte analyse (SWOT) en een waardebepaling, komen wij in overleg met u tot een vraagprijs. Tijdens het proces signaleren wij proactief alle mogelijke bottlenecks. Vervolgens zorgen wij ervoor dat deze zaken worden meegenomen in het proces zodat we tot een goede overdracht kunnen komen.
 

Wij staan voor u klaar met:

  • Vooronderzoek;
  • Waardebepaling;
  • Het vinden van geschikte aankoopkandidaten;
  • Onderhandeling;
  • Regeling van de financiering; 
  • Keurige afronding.

Ondernemer, u staat er niet alleen voor

De voortgang van het verkopen van een bedrijf houden wij strak in de hand. In dit proces spelen uw eigen adviseurs, zoals de accountant en mogelijk de fiscalist, een belangrijke rol. Niet alleen als vertrouwenspersoon maar vooral ook als meedenkers en informatiebron. Ieder heeft zijn eigen rol. Wij coördineren het geheel voor u.
 
Tijd voor het verkopen van uw bedrijf? U staat hier niet alleen voor. Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend adviesgesprek. Bel +31 (0)30 274 06 47 of vul onderstaand formulier in en maak kennis met onze adviseurs.
 

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Waarom CVB?

Ondernemers hebben aan- gegeven dat ze graag met ons zaken doen:

Handige Downloads

Krijg antwoord op al jouw vragen van ervaren overnameadviseurs.

Ook interessant

Maak kennis

Neem contact op met het CvB voor een vrijblijvende kennismaking.

Richard Temmink
+31 (0)6 22 56 45 40
Richard Temmink

Wat onze klanten zeggen

Het CvB heeft begeleiding gegeven tijdens een aandeelhoudersconflict bij een adviesbureau. De aandeelhouders droegen niet meer gelijkwaardig bij aan het succes van de onderneming. Er ontstond een conflict over beloning wat geleid heeft tot vertrek van een aandeelhouder. Middels een vorm van mediation is het conflict bespreekbaar gemaakt en is een aandeelhouder in goed overleg uitgekocht. Zaken als prijsbepaling, financiering, randvoorwaarden en overeenkomsten zijn onder andere inhoudelijk door het CvB begeleid. 
Marketing adviesbureau - conflictoplossing aandeelhouders

Bel mij terug

Onze kantoren
Kantoor Maartensdijk
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Tolakkerweg 219
3738 JM Maartensdijk (De Bilt)
Kantoor Zwolle
Centrum voor Bedrijfsopvolging BV
Govert Flinckstraat 1
8021 ET Zwolle
Direct contact

Telefoon: +31 (0)30 27 40 647
Fax: 084 - 22 46 911
E-mailadres: contact@cvbinfo.nl
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!